tisdag 9 mars 2010

Niclas fick sin Laila

Det var ett stort bröllop i veckan i kändisvärlden. Niclas Wahlgren fick sin Laila Bagge. Jag önskar dem all lycka. Mamma Christina Schollin bor här ute på Värmdö och hon ser ut som hon gjorde för 20 år sedan. Ungefär. Skickligt.

Jag har sett Pernilla Wahlgren här ute, för hon var gäst hos grannen ibland när barnen var små. För här bodde Niclas förra sambo och hans son, som är lika gammal som min yngste.

Vi försökte få dem att leka ihop, men de var båda små och egna barn, som inte begrep varför just de skulle umgås.

Men mina barn gillade att vara hos dem, för de hade pool då på den tiden, när det var riktiga värmesomrar. Barnen hade tur för nuförtiden har det inte varit lika heta badsomrar.

Jag har intervjuat mamma Christina Schollin en gång för lokaltidningen. Det var roligt. Jag är lika förtjust i änglar som hon är. Och hon berättade för mig, att hon och maken Hans Wahlgren av en slump hade köpt det där huset där hon och maken fortfarande bor.

Det är en fin och bra släkt och Niclas Wahlgren gör sitt bästa för att ta udden av de "släktbråk" som kvällspressen alltid tycker ska finnas jämsides med sådana här lyckliga tilldragelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar