söndag 14 mars 2010

KTH bombhotat och hotat med massaker

Kunde det inte räcka med ett av dem? De flesta artiklarna om detta tar det mycket seriöst, medan kommentarerna handlar om trolleri och annat.

Och visst kan man bli trött på KTH. Jag blev det själv när jag gick där och presterade en uppsats, som inte blev godkänd, för att en kommunistisk lärare tyckte att jag hade fel tro. Det jag skrev om gick inte in i hans livssyn.

Den uppsatsen är fortfarande inte godkänd, men den hotade knappast min karriär, så jag brydde mig inte så mycket. Men kan tänka mig att någon annan har fått nog. Tjej eller kille.

Kanske ger dessa hot tillräckligt stor uppmärksamhet nu då, så att det räcker så. Trist med dessa anonyma hot över internet. Kan kosta mycket om det trappas upp så att lagarna måste ändras.

För min egen del skulle jag inte tycka att det vore helt fel att människor fick skriva under pseudonym, som gick att spåra. Alltid. Den djungelns lag som råder gillar jag inte särskilt.

Jag hade adressen till hotsajten men tappade bort den. Kanske lika bra. Den publicerades i kommentarerna till DN-artikeln, men är nu struken ser jag.

Jo jag hittade originalet, men den som hotar fortsätter att göra det: här är dock det ursprungliga hotet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar