lördag 12 januari 2013

Vi betalar inte!

Nu ska DN ha betalt för att upplysa oss om vad som har hänt. Men det behövs inte när det gäller fördjupningen av centerdebatten. Här kan ni läsa artikeln ändå.

Där får man i sammanfattning veta att tokfalangen tog över centern för länge sedan och det är enbart tack vare stödröster från moderaterna som denna sidolinje klarat sig från att åka ur riksdagen.

1 kommentar:

  1. Det freudianska begreppet dödsdrift trodde jag bara var något man kunde applicera på individer, men uppenbarligen kan denna drift också drabba kollektiv, som t ex självmordssekten People´s Temple i Jonestown. Nu introduceras dödsdriften, i bildlig bemärkelse, också inom politiken. Vad är det egentligen för fel på detta parti? De stolliga inläggen avlöser varandra på löpande band.
    Enligt mitt sätt att se finns det i dag vidöppna jungfruliga fält för politiskt arbete, men centern ska tydligen trots detta bita sig fast i mondäniteten på Stureplan. I dag finns det ta mig tusan inte något parti som ser att det finns en hel del människor som bor på landsbygden. De har också liv att leva. De borde också kunna få lite uppmärksamhet.

    SvaraRadera