måndag 19 september 2011

Strauss-Kahn ångrar sig!

Så fantastiskt att han ångrar att han var otrogen mot sin fru. Och hur blir det nästa gång? Ska han krypa hem och be om förlåtelse då också och hustrun så generöst ge honom denna nåd.

Otrogna karlar borde hängas upp i sina egna genitalier. Det skulle väl avskräcka dom och några till.

Den stackars mannen kände sig rädd och förödmjukad av det amerikanska rättssystemet. Vad tror han att dom kvinnor han har uppvaktat kände?

Makt är skrämmande, särskilt för svarta städerskor, som kommer från franska kolonier. Övergreppen på svarta har alltid varit legio i den delen av världen.

Många afrikaner lever på en dollar om dagen medan det hotellrum där Dominique Strauss-Kahn bodde kostade 3 000 dollar per dag. IMF, som grundades efter andra världskriget, var tänkt att jämna ut skillnaden mellan länder ur ekonomisk synvinkel.

IMF har tvingat afrikanska regeringar att skära i programmen för de fattiga genom strukturella förändringar och försämrar för befolkningen genom att förmå regeringar att devalvera sina valutor.

IMF kan ställa dessa krav genom de lån de ger till fattiga medlemsländer. Dessa krav gör att regeringar i dessa länder får mindre demokratisk makt.

IMF-chefen har alltid varit europé. Men denna svarta städerska lyckades få iväg den sittande IMF-chefen. Bra gjort! Det utjämnar de månghundraåriga övergreppen en liten, liten smula.

Häng upp dom och låt dom hänga!

8 kommentarer:

 1. Och vad ska otrogna kvinnor hängas upp i då?

  SvaraRadera
 2. Maria: Hahahha det får du räkna ut alldeles på egen hand! Ha en mycket trevlig måndag :)!

  SvaraRadera
 3. Makt är väl inte så skrämmande för svarta sexsäljare med en historia av att ljuga ihop att de blivit utsatta för våldtäkter som letar efter en offentlig rik person på hotellet där de jobbar för att pressa denne på pengar.
  Dessutom var ju maktförhållandet det omvända har det visat sig, den svarta städerskan och sexsäljaren kunde med lätthet krossa IMF-chefens karriär och anseende samtidigt som hon berikade sig själv (en extra årslön för en enda intervju (borträknat knarkpengarna då)).

  SvaraRadera
 4. Skärp dig nu profanum! Var inte så förbannat avundsjuk! Du kan säkert fixa det lika gott, låt dig våldtas av nån känd, gärna politiker, så ska du se på ruljangs! Expressen betalar bra! Stalka någon passande. Sätt igång!

  SvaraRadera
 5. Hej Annn Helena!
  Jag enkle bonnläpp gillar din blogg men håller inte alltid med om vad Du skriver. Nu har Du gett mig två saker att grubbla på. Du klagar på att IMF-chefen alltid varit europé. Då undrar jag för det första vad det har för relevans för frågan om hans påstådda skuld till våldtäkt. För det andra undrar jag om Du noterat vilken världsdel hans efterädare kommer ifrån. Vad svarar Du?

  SvaraRadera
 6. Käre enkle bonnläpp: Att gilla något betyder inte att man måste hålla med i vått och torrt... läs ordentligt: IMF-chefen har alltid har varit europé... det är ett sånt där oumkullrunkligt faktum... är du för slö för att ta reda på svaret på dina egna frågor så får du skylla dig själv...

  SvaraRadera
 7. Ann Helena,
  Tack för att Du gjorde Dig besväret att svara även en slö bonnläpp som jag! Dina främsta egenskaper är nog Din charm och Ditt vinnande sätt i umgänget med andra! Ha en trevlig Dag!

  SvaraRadera
 8. Slöa bonnläppen: Jag visst är det bra med humor också! Ha det så gott själv! Livet leker! :))

  SvaraRadera