måndag 8 augusti 2011

Mot den femte dimensionen!

"Huvudlösa hönan-syndromet refererar till det neurologiska fenomenet att en nackad höna fortsätter att springa vilt omkring som om något fortfarande styrde den. Detta fortsätter en stund tills nervsystemet inser att fågeln är officiellt död.

Detta är just vad som kan hända när rädslan elimineras från era system. Rädslans neurologiska mönster kan fortsätta att flaxa omkring ett tag och agera som om rädslan fortfarande bestämde.

Rädsla och de beteendemönster som hör samman med den är inte och har aldrig varit din identitet. Rädsla är en parasitisk livsform, som inte längre har några biologiska skäl att finnas på den här planeten. Om det hjälper dig, tänk på rädsla som en svamp från yttre rymden, som invaderade Jorden för mycket länge sedan och har levt på era system sedan dess.

Rädsla definierar inte dig mer än ett fall av liktornar definierar din kropp. Så vilket sätt du än väljer att hantera det här syndromet på, kom ihåg att det är nästan över och det är inte du.

Ditt största handikapp kommer från det faktum att detta uppdrag kräver total integritet, medan kulturen som du representerar kräver väldigt lite eller ingen. Anledningen till detta är att alla jordkulturer har en grundläggande sak gemensamt: de är samtliga ofunktionella.

När en kultur har bestämt sig för vilka ofunktionella aspekter den vill representera, så hissar den en flagga för att förklara sin position, förpackar sin favoritsort av ofunktionella aspekter för konsumtion hemma och utomlands och saluför det sedan som ett nationellt arv att vara stolt över och som ska skyddas till varje pris.

Eftersom ni måste skaffa er någon sorts nationalitet för att ta er in här, så har ingen av er besparats en identitet, som är minst en miljon ljusår och exakt 180 grader från sanningen.

Problemet med att upprätthålla denna pakt är att du kan inte komma igenom porten till den femte dimensionen om du bär på ofunktionellt bagage och det finns inga handikapparkeringar och inga rullstolsingångar. All falsk identitet måste kvarlämnas vid tullen, där man kommer att gå igenom dina tillhörigheter i jakt på nedsmugglade medvetandetillstånd.

Detta smuggelgods inkluderar oärlighet, manipulation och allt simulerat haltande, vägran att släppa din överlevnadsidentitet och alla gömda oheliga överenskommelser, som gjorts utifrån rädsla och förnekelse.

Uppdragskontrollen är medveten om det mod, som anpassningen till sanningen kräver, men vi är också medvetna om att ingen kommer att lyckas smuggla med sig någon brist på integritet över gränsen till den nya civilisationen. Var snäll mot dig själv och andra under din rehabiliteringstid, men var också noggrann med detta då det inte finns plats för några bedrägerier.

Och kom ihåg: att släppa sina kryckor frivilligt är mycket trevligare än att bli fast i en razzia vid gränsen."

Ur Grundkurs för utomjordingar, den kosmiska manualen för planetär evolution, Nödutgåva, Jordupplagan, samskapad av Uppdragskontrollen och Zoev Jho sid 79-82 (utdrag) Stjärnfall förlag 1995

1 kommentar: