fredag 19 augusti 2011

Mayakalendern kodar in en ny värld

Natt fem passerade enligt Mayakalender under åren 2007 och 2008. Då förväntades världen att gå igenom en kollaps i ekonomin. Det stämde.

I år kommer mänskligheten att passera ett område i rymden, som medför ett supramentalt tillstånd, enligt svensken Carl Johan Calleman, som har författat boken om Mayakalendern.

9 oktober till 28 oktober 2011 kommer dock mänskligheten som helhet inse att världen inte kan gå vidare på den väg, där den nuvarande eliten styr.

Den västerländska dominansen kommer att vara över och vårt mänskliga medvetande sträva efter en verklig balans. Och vårt enhetsmedvetande kommer att framträda med en ny syn på oss själva och världen.

Öst tar över efter väst och någon sanning verkar också vår finansminister Anders Borg tycka att det kan vara i detta påstående. Han hoppas fortfarande på marknaderna i öst, sade han senast i dag. Där brakar det inte lika mycket.

Calleman är dock ensam om sin tolkning om att det hela ska ske nu i höst. Andra menar fortfarande att ödesåret är 2012. Och att allt går ihop då i slutet av nästa år. Kring den 21 december.

Då ska jorden gå under eller vi alla kliva vidare till en ny och klarare nivå i medvetandet. Den som lever får se. Men mitt enkla råd är att ta det piano. Världen brukar knalla vidare trots allt som människorna hittar på och börsen går upp igen.

Det är tiden det handlar om, hur lång tid man har det ena eller andra. Tiden är den faktor, som driver också ekonomin. Den som lever länge och behåller sina investeringar drar nytta av dem. Helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar