torsdag 25 augusti 2011

En extra dum bankrånare

I Hammarby Sjöstad utsattes Swedbanks kontor för ett rån häromdagen. Det var bara det att det inte var en bank med kontanter, utan de förmedlar fastigheter.

Det begrep dock inte den misstänkte 17-årige rånaren, som är välkänd av polisen sedan tidigare och bor i söderförort. Han stegade in med en pistol och hotade personalen.

Han gick dock därifrån utan något större byte och sköt ute på gatan. Han var väl arg stackarn. Dock betecknar polisen detta som ett fullbordat grovt rån. Det betyder att han fick med sig något från platsen. Kaffekassan?

Stackars ungdom. Den har ju ingen framtid annat än att skaffa sig vapen och råna banker. Så sorgligt. Nä jag raljerar en smula. Kanske dags att sluta tycka synd om ungdomen?

Allmänheten såg var denne 17-åring gömde sig och kunde tipsa polisen. Ge honom ett ordentligt straff så han får begrunda sina synder.

2 kommentarer:

  1. man kan ju skratta åt eländet men det tragiska är ju att denna kategori (kan man säga så) människor ska ju vara med och se till att välfärdssamhället fungerar i framtiden, det säger 94% av våra politiker iaf.

    SvaraRadera
  2. mullis: nä dom har fel som vanligt... va sjutton det är vi andra som bär upp samhället, än så länge iaf... eftersom jag väntar på ett arv efter min andrapappa, så har han alltså hjälpt mig här i sitt liv och gör så efter sin död också... ett långt och strävsamt liv du vet. Som bär frukt åt arvingarna. Den yngsta är 22 år. Och det är också en strävsam medborgare... :) men dom kostar dom där som inte sköter sig, visst är det så.

    SvaraRadera