torsdag 11 augusti 2011

Jenny Perssons mystiska liv

UPPDATERAT

Hon försvann den 1 augusti och ingen vet var hon finns. Hon sade till sambon att hon skulle gå till jobbet, men hon har inte haft ett jobb sedan förra sommaren.

Något är fel. Hon har dolt sitt liv också för sina anhöriga. Hon är 30 och ser bra och charmig ut, som vilken tjej som helst.

Hon bodde på Nobelvägen i Malmö och lämnade hemmet utan sin mobil, nycklar, pass och plånbok. Hemma väntar en ung hund på sin matte. Hon har haft valpen några månader.

Polisen betecknar fallet som människorov då hon inte ska ha varit deprimerad och inte har anledning att hålla sig borta. Dock så har hon förändrats som person under de senaste månaderna, säger de som känner henne.

Det kan vara så att det är någon annan, som har hållit kontakten med hennes familj genom sms och mejl under sommaren. Meningen var att familjen skulle träffas i augusti, men den 2 augusti anmälde hennes sambo henne försvunnen.

Hon är nu efterlyst också internationellt. Jennys pappa, som naturligtvis tycker ovissheten är hemsk, vet inte riktigt vad han ska tro.

Den 14 augusti 2011:

Jenny är hittad vid liv i Lomma! Hon verkade förvirrad och var medtagen, men hon är vid liv! Fantastiskt tycker jag! Så roligt med en god nyhet!

Hennes syster började gråta när polisen ringde, för hon trodde det var med hemska besked, men polisen avbröt henne och sade att det var positivt.

Jag tror jag kan förstå, för ibland vill man bara rymma från alltihop. Särskilt i den åldern. Deprimerad och slut förmodligen.

3 kommentarer:

 1. Javisst. Tänk bara på Ann Heberlein! (tänkte ta livet av sig när hon skrivit sin bok om självmord. Var försvunnen typ nån vecka. Men ångrade sig.)

  SvaraRadera
 2. Anonym 00:49: Menar du det här: I januari 2009 gav hon ut boken "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva", en självbiografisk berättelse om att leva med självmordstankar och svår ångest i samband med sin diagnos Bipolär sjukdom typ 2, vilket innebär depression, men ibland högt stämningsläge med nedsatt omdöme.

  SvaraRadera
 3. Och här berättar Ann Heberlein mer om detta:

  http://www.svd.se/kultur/ann-heberlein-tanker-dra-ner-pa-tempot_2418905.svd

  SvaraRadera