torsdag 10 april 2014

Pedofil i Blomstermåla

UPPDATERAT
Hur kan något sådant hända? Att nio barn på kort tid har blivit utsatta för en 21-årig pedofil i Högsby kommun i Småland? Det är fullkomligt obegripligt. Denne man är nu häktad för att inte kunna fortsätta sina övergrepp. Han ska gå igenom en liten sinnesundersökning. Han har utsatt både pojkar och flickor för dessa ofattbara handlingar.

På daghemmet där de flesta övergreppen skedde är man totalt naivt ovetande om vad som har hänt. De misstänkte ingenting. Förskolechefen jobbar på som vanligt och verksamheten fungerar. Praktikanten hade varit där i två månader och ingen hade någon misstanke förrän detta exploderade i ansiktet på de ansvariga. Många vuxna har tagit illa vid sig, säger chefen. Ja det tror sjutton det när man lämnar sina barn till dagis tror man inte att de ska behöva utstå sexuella övergrepp. 

Det är mycket synd om den här familjen. Svår uppväxt för denne pedofilman och hans syskon. Mamman mycket ung. Pappan desto äldre. Övergrepp inom familjen möjliga. Bilolycka för drygt tio år sedan. Hjärnoperation på gärningsmannen. Tur att han blev stoppad innan något mer hände. Kollegorna på daghemmet begriper inte hur detta har kunnat hända. 

Här kan ni läsa om Oprah Winfrey, som blev utsatt för våldtäkt och fleråriga övergrepp som barn. Hon menade att en kraft som var större än henne själv hjälpte henne förbi detta och gjorde att hon blev medkännande med andra.
14:14
DN berättar att det är stor psykisk ohälsa i barnomsorgen. Personalen mår så dåligt. Kanske inte så konstigt då att en pedofil kan härja fritt? Stackars barn. Det blir väl mer och mer så att de får ta hand om sig själva, som vi gjorde på 50-talet.
11.4.2014
Och hur kan nio barn ha blivit utsatta för övergrepp på samma förskola utan att någon annan vuxen såg det? Helt otroligt. 
22.4.2014
Sexton barn har blivit utsatta av denne pedofil. Han ska omhäktas i morgon.
11.6.2014
Har inte orkat läsa rapporterna som kommer från Högsby kommun och från åklagaren om denne pedofil, som så klart inte tyckte att det var så grovt det han gjorde. Pedofiler älskar barn. Så är det bara. Men de förstår inte att barn inte älskar dem, att de är för små för att fatta egentligen vad som pågår, att de inte är sexmogna. Men pedofiler vill gärna tro att barn är förföriska bara genom att finns till. De har gått snett i sin utveckling och i det här fallet fick han hålla på i månader. Vilken naivitet från personalens sida. Ett 40-tal barn kan ha drabbats, men nu gäller det 13 barn, som han förgrep sig på från första dagen till den sista.  Han filmade dessutom barnen och lade ut på internet. Jävla idiot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar