söndag 20 april 2014

Hans Kristian Rausings nya liv

Tack vare att han blev dömd till så lång vård för sitt narkotikamissbruk så har Hans Kristian Rausing nu kommit på fötter och träffat en ny kvinna. Detta efter att hans tidigare hustru Eva knarkade ihjäl sig och låg ett par månader död i deras ståtliga hus i London. Detta hände för snart två år sedan. 

Familjen hade själva i något årtionde försökt att få detta par fria från knarket, men det lyckades aldrig. De var rika och hade råd att knarka ihjäl sig och de såg till sist familjen och Hans äldre systrar som "onda häxor". De levde ensamma med knarket och drog in på allt umgänge. Det är bara sex månader sedan Hans Kristian Rausing släpptes fri från kliniken, där han vårdades för sitt missbruk. Han blev dömd också för att ha stört griftefriden för sin tidigare hustru.

Nu har han drabbats av kärleken till Julia Delves Broughton, som han träffade första gången för något tiotal år sedan. Hon är konstexpert och jobbar på Christie´s och har egna tragedier i familjen. Hennes äldre syster tog livet av sig för sju år sedan. Hon har också haft en bror, men han drunknade som liten. De båda har välgörenhet som sina intressen. Julia ser ut som en tuffare variant av hans tidigare fru Eva.

De kommer att gifta sig i sommar och flytta in i ett nytt stort hus i Chelsea, som behöver renoveras. Det hus där Hans Kristian Rausings tidigare hustru Eva dog så tragiskt är sålt. Vi får hoppas att familjen Rausings tragedier är över och önskar paret all lycka. Pappa Hans Rausing och hans fru Märit bor också i England. Det var han som tillsammans med familjen skapade imperiet Tetra Pak och det var farfar Ruben Rausing, som startade Tetra Pak i Lund. Den del av familjen som bor i England har inte längre något med koncernen att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar