torsdag 24 april 2014

Kändisar, mediefolk och andra stjärnor

Jo de är knarkare allihop. Förmodligen. Plus en OS-stjärna då och en vän till kungen, men de nekar. Inte så märkligt. Kokainet har funnits i de där branscherna med mediefolk och kändisar sedan 80-talet. Ett underbart stimulansmedel helt enkelt. Det tyckte folk redan då. Så dumt så man fattar inte hur människor är funtade. Jo, de flesta tycker om njutningar. Förstås. Men att gynna brottslingar och skummisar. Vad är det för meningen med det? Dessa personer nekar till brott. En del av dem och de har väl knappast trott att de ska åka fast.

Knarklangarna kommer från Hässelby och har utövat extremt våld. De har inte haft något att förlora i Lejonligan. De har helt enkelt velat ta över marknaden och inte skytt några medel. Hälften av alla skjutningar i västerort har varit för att ta över knarkhandeln. Rena Amerika. Och i dag då till slut åtalades tolv personer. Varorna levererades genom mass-sms från Taxi-Tony eller någon Fred. Tjugoen köpare är också åtalade. Det har blivit mycket lugnare i förorterna sedan dess.

Rättegång blir det den 5 maj i Solna tingsrätt och den beräknas pågå till slutet av juni. Här har jag tidigare skrivit om kokain och Charlie Sheen. Och om Plura Jonsson och kokain. Omkring 1 000 stockholmare per dygn använde kokain beräknades det för några år sedan. 
Kokain som medicin mot tandvärk för hundra år sedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar