tisdag 15 april 2014

Miljöpartiet som yra påskhöns

UPPDATERAT
I morse ville de ha förbud mot anonyma bloggar, men nu har de ändrat sig. De har insett att det inte går att ta bort anonymiteten. Däremot går det att lagstifta om att man inte får förtala andra eller hetsa på nätet. Och det pågår redan. Den 1 juli i år skärps lagen om detta. Naturligtvis kan inte det klimat, som finns på nätet få fortsätta. Och i kväll gör återigen Trolljägarna en insats där, när näthatarna konfronteras. Fega är dom alltid. Det är därför de är anonyma, men det går att ta reda på vilka de är.

Miljöpartiet vill att inlägg som är förtal ska tas bort. Ja, det behövs antagligen, men funkar inte utan att man kan vända sig till åklagare och begära att detta görs. Först när rättssamhället tycker att förtal och förolämpning är ett allmänt brott så kommer människor att rätta sig efter detta. För de vill naturligtvis inte råka ut för skadestånd och annat. Anonyma på nätet gillar inte att de får stå där med skammen. Och med namn.
16.4.2014
Miljöpartiet vill höja skatterna med "bara" 27 miljarder. Socialdemokraterna vill höja med 32 miljarder.

1 kommentar:

  1. Miljöpartiet brukar väl ändra sig.Förut ville dom ha ett räntefritt samhälle och medborgarlön. Men jag tror dom ändrade sig.

    SvaraRadera