fredag 17 september 2010

Vänsterpartister störde sd-möte

Det var Dror Feiler, som också var med på Ship to Gaza, som "spelade" vuvuzela och ropade i högtalarmikrofon för att störa Jimmie Åkesson när han talade på Sergels torg i Stockholm.

Också Fransisco Contreras var med och störde. Han är ordförande i Latinamerikagrupperna. De står på sjunde och nionde plats på vänsterpartiets lista till riksdagen.

Lars Ohly vänsterpartiledare gillar inte tilltaget. Han tycker att alla offentliga partimöten ska få avlöpa utan sådana störningar.

4 kommentarer:

 1. Ja någon j-a ordning får det väl vara i ett parti! Det verkar vara stor skillnad på läpparnas bekännelse och vad de faktiskt gör inom (v). Förtroendeskapande för de rödgröna? Inte ett ögonblick! Handlingar säger mer än tusen ord.

  SvaraRadera
 2. Man kan ju lätt se rubrikerna framför sig om det varit skinnskallar som "bemötte" kommunisterna på samma sätt.

  SvaraRadera
 3. En annan läkare, överläkaren Mats Erlandsson, som står på sd:s landstingslista i Skåne, säger så här om de ensamkommande flyktingbarnen:

  "Varje flyktingbarn kostar samhället minst 1900 kr per dygn. Om man verkligen vill hjälpa barn som har det svårt kan Läkare utan gränser rädda livet på ett svårt undernärt barn för 250 kr. Det innebär att man kunnat rädda livet på åtta undernärda barn för samma summa". (Per dygn alltså, min anm.)

  Det är facinerande att man kan dra så diametralt olika slutsatser trots att man har tillgång till samma information. Ändå klassas den ene som god o den andre som ond av enade politiker, massmedia o kulturelit.

  //Pops

  SvaraRadera
 4. Vänsterpack får bära sig åt hur som helst! Det är legitimt. Men som jag också ser allt som en cirkel möts idioterna någonstans. Vänster blir höger och höger blir vänster. Hat har ingen färg.

  SvaraRadera