lördag 18 september 2010

Stackars nakna Demi Moore

Hon får inte ha sin perfekt fixade kropp ifred utan norska Helle Vaagland gjorde likadant som stjärnan: tog en bild på sig själv med mobilen i badrummet och lade ut på internet.

Detta för att visa hur tjejer kan se ut när de inte gör sig till för kameran. Jag kan tänka mig att Demi Moore har ålderskomplex eftersom hon är 40plus och närmar sig de femtio. Och hennes man heter Ashton Kutcher och är sexton år yngre än henne.

Hollywood är en ytlig värld, så Demi Moore har fixat till sig. Gjort om sin kropp helt enkelt och hon visar stolt upp plastikkirurgernas arbete. Vi är inte bara våra kroppar, men både Ashton Kutcher och Demi Moore verkar rätt besatta av det. Han har tagit bilder på hennes rumpa och lagt ut på nätet.

Hon förnekade länge att hon hade gjort något. Hennes kropp berodde enbart på hård träning och bra mathållning, men så småningom blev hon tvungen att erkänna att hon gjort något. Dock inte i ansiktet, sade hon.

Och varför ska en kvinna inte få göra om sig om hon vill? Drottning Silvia har också gjort det när hon började se för trött ut för att ögonen hängde. Men själv tänker jag inte göra något alls. Har bättre saker att lägga pengarna på. Och min man är "bara" tolv år yngre. Han börjar också se gammal ut.

Men det gör ingenting. Det är ju han! Kärleken fäster sig inte vid rynkor och hängigt skinn. Det är som dom brukar säga: jag ser honom som han var när vi träffades. Själen ni vet. Och den blir vackrare och yngre med åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar