söndag 12 september 2010

Det är skillnad på Anna Ardin och en vanlig 17-åring

Det visar de nya uppgifterna om att redan 2007 hade en 17-årig flicka anmält ex-polischefen Göran Lindberg för våldtäkt. Polisen hade hans dna, mobiltelefonnummer, signalement och nästan hela hans registreringsnummer på bilen, men ingenting gjordes.

I eftermiddag klockan 15.03 sänds en dokumentär om Göran Lindberg i radions P1. Där berättas om hur han skapade ett slags skräckkabinett på scenen med avslappnande musik och värmeljus och samtidigt visade ohyggliga bilder på slagna kvinnor med sår och hur en av dem var död.

Han njöt av sitt dubbelspel. Hur han kunde iscensätta sina övergrepp och få applåder och beundran för dem. Och så säga: det kan vara vem som helst. Underförstått: till och med jag.

Margareta Winberg berättar om hur han demonstrerade hur en kvinna tas ifrån allt sitt självförtroende genom att ta ett A4-papper och riva det långsamt i bitar. Hur han skiftade mellan snäll gamling och en galning precis som han gjorde inför de flickor han våldtog. Och detta deltog hon i. Hon som var socialdemokraternas kvinnoförbunds ordförande i fem år.

Och en sådan man som Göran Lindberg skulle inte ha kunnat finnas utan extremfeminismen, som alltid har påstått att vem som helst, alla män är sådana. Män är födda onda. Och det är bara en tidsfråga innan de slår.

En så sjuk föreställning, som han presterade hade människor orkat lyssna på den om de inte som socialdemokraten Margareta Winberg (som höll föredrag ihop med honom) trodde på den världsbilden?

Och när socialdemokraten och broderskaparen Anna Ardin går till polisen så anhålls Julian Assange. Men när 17-åringen gick till polisen så gjordes ingenting. Har det hänt något sedan 70-talet när justitieminister Lennart Geijer avslöjades att ha sex med småflickor, men allt tystades ned?

7 kommentarer:

 1. Lösningen är att avpolitisera polisen dvs de ska beivra brott och inte gå i politikernas ledband. Vem som helst med en gnutta kunskap om psykopater visste om Lindbergs sjuka personlighet. Trots detta fick han hålla på och anledningen till det måste vara att han de andra (feministerna) tjänade på det. Det är MYCKET allvarligt.

  SvaraRadera
 2. NILS: Polisen borde verkligen inte vara politiserad som du säger. Att följa lagar och beivra brott räcker gott och väl. Men tyvärr så fick den där extremfeminismen breda ut sig på hela 90-talet och en bit in på det här årtusendet. Och fortfarande är det så.

  SvaraRadera
 3. Anna Ardin? Det är första gången jag ser namnet. Är det officiellt?

  SvaraRadera
 4. Anonym: Skojar du? Läs augusti i min blogg. Det har stått i New York Times i australiensiska tidningar, i engelska tidningar... och i svenska tidningar. Sofia Wilén heter den andra damen som bor i Enköping. De brukar annars kallas för Ms A och Ms W...

  SvaraRadera
 5. Ta en titt på flashbacks tråd i ämnet Assange, Wikileaks grundare Julian Assange eftersökt för våldtäkt i Sverige, det pågår uppenbarligen någon sorts attack för att stänga ner diskussionen där, det flyger uppenbarligen anmälningar så fort det postas ett nytt inlägg där och de flesta diskussionsdeltagarna hoppar mellan avstängda och godkända. Man kan ana att något i de senaste diskussionerna har blivit besvärande för någon, okänt vad och vem. Men det är uppenbart att någon ogillar andras yttrandefrihet.

  SvaraRadera
 6. Hej Ann Helena
  Har du någon ny information om Assangefallet? Det har blivit helt tyst i medierna. Vad är det som kan ta så lång tid?

  SvaraRadera
 7. Anonym: Ja det här är en av skiljelinjerna i vårt rättsväsende. Vem ska man tro på ? Jag skulle gissa utan att veta att dessa åklagare är mycket noga med att utreda detta. Här står Anna Ardin i form av sosseetablissemanget mot denne pirat och främling som kommer utifrån. Vad har damerna egentligen råkat ut för? Vad jag förstår ingenting särskilt. Men hur ska då rättsväsendet dra sig ur detta med äran i behåll? Ingenting har helt enkelt hänt i detta fall sedan sist från myndighetshåll, så därför finns det ingenting för pressen att rapportera. Men det kommer säkert.

  SvaraRadera