torsdag 5 augusti 2010

Ny redaktör på Newsmill

Karin Eder-Ekman slutar på Newsmill och in kommer istället Sakine Madon från Expressens ledarsida. Hon är kolumnist där.

Det blir ett byte från feminism till mera stadig folkpartipolitik. Sakine Madon är född i Turkiet och har turkisk och kurdisk bakgrund och har varit engagerad i folkpartiet.

Karin Eder-Ekman går till frihetens egen kanal det oberoende SVT i Göteborg, där hon ska bli debattredaktör på nätet.

Själv tycker jag det är ett bra byte. Feminismen, som den har sett ut de senaste decennierna är ute. Vi kvinnor behöver inte längre stå på barrikaderna och slåss mot halva mänskligheten.

Och män är inga djur vad Roks än tycker. De försöker precis som den andra halvan av mänskligheten överleva i en hård värld. Karin Eder-Ekman belastades av att hon var chefredaktör på feministiska tidskriften Bang mellan 2002-2008.

Det är en tummelplats för sådana glada damer som professor Tiina Rosenberg och professor Eva Lundgrens vapendragare Jenny Westerstrand i det senaste numret.

4 kommentarer:

 1. Friskhetstecken att vilja rucka på sig. Undrar varför dateringen är borttagen på kommentarerna på Newsmill. Och varför sist aktiv inte funkar. Men ingen säger något.

  SvaraRadera
 2. Parnassen Helena: Ja mycket mysko försiggår.. men dom verkar ha kommit på hur dom ska bli av med alla som bara gör reklam för varor i kommentarerna... kanske. Har tröttnat också på att skriva där märker jag. Var kul så länge det varade dock.. kanske återkommer någon gång.

  SvaraRadera
 3. Ja, allt har sin tid. Det var kul i början som sagt. Väldigt roligt. När vi var med och byggde upp det hela så att säga.

  SvaraRadera
 4. Precis Helena... uppbyggnadsfasen är över. Nu måste det till något mer för att det inte ska bli urtråkigt att skriva där. Fast Ramona Fransson har inte gett upp än såg jag...

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/04/jag-vill-se-ett-feministiskt-burkaf-rslag

  SvaraRadera