onsdag 11 augusti 2010

Kronprinsessan och prinsen inte skyldiga

Se här vad jag har skrivit i mitt senaste inlägg på Newsmill.

DN skriver också om det här.

4 kommentarer:

 1. Har du skrivit en grej på Millen? Jag tänker inte säga Millan som dom gör.

  SvaraRadera
 2. Nej det heter inte Millan det har du rätt i, men den redaktören, som tyckte att sajten var femininum slutar nu och en trygg folkpartist kommer istället. Varför byter sajten redaktör mitt i en valrörelse? Tror inte ett dugg på att Karin Eder-Ekman fick ett erbjudande hon inte kunde motstå (möjligen i den maffiosiska betydelsen då kanske ;). Det verkar mycket skumt att hon slutar fyra veckor före valet, som ju borde vara denna Newsmills största tid.

  Istället verkar dom ha fått panik. Måste bli av med den där ultrafeministen tänkte dom antagligen, men det kan man ju inte säga i det politiskt korrekta Sverige. Och SVT i Göteborg debattsajt på nätet, där hon kommer att befinna sig nu är väl rätt ställe.

  SvaraRadera
 3. Ser det som ett sundhetstecken att hon slutar. Man ska inte stanna för länge på samma ställe. Det har aldrig jag gjort. Vidare! Vidare!
  Hur kan det vara att sitta och läsa texter hela tiden? Inget för mig. Jo, kanske en kort tid.
  Jag tror hon tröttnade helt enkelt. Och kanske ville ha en säkrare inkomstkälla (staten) för Millen kanske går med förlust i alla fall vad det lider.

  SvaraRadera
 4. Jo du har rätt det gäller att inte fastna, utan att gå vidare. Svårt dock för PM och Leo att göra det. Kanske. Nä, ingen sitter och läser texter på det där stället. Inte ens rubrikerna blir rätt såg jag. Det gäller att skriva rätt själv och sätta rubrik och millningsord plus redigera själva texten. Precis som på bloggen. Staten är en säker men lite sämre betalande arbetsgivare. Men vi får väl hoppas att hon trivs Karin Eder-Ekman. De har dragit ned från 240 till 160 anställda på Göteborgs-TV såg jag så nu kan de anställa igen.

  SvaraRadera