fredag 6 april 2012

Trotskister mot nationalister

Ja så var det då dags för ett utbrott av kommunister mot nazister i Kortedala. Ingenting har hänt sedan 30-talet i de här människornas huvuden. Yttersta vänstern står mot yttersta högern. Allt förblir sig likt.

Kommunisterna är uteslutna ur socialdemokraterna och ssu och dom andra är ett utbrytargäng ur sverigedemokraterna. Låt er inte luras av deras namn: nationaldemokraterna respektive rättvisepartiet socialisterna. De har stannat i utvecklingen och bestämt sig för att inte gå vidare.

Trist att se detta i Sverige 2012. Trotskisterna fick 0,1 procent av rösterna i Västra Götaland i förra valet. Nationaldemokraterna fick 0,02 procent i riksdagsvalet 2010. Det betyder att något tusental röstade på dem. Lika många som bor i en by, en by, som inte har märkt att något alls har hänt sedan 30-talet.

I dag möttes de i Kortedala. Flera tusen hade kommit dit för att titta på detta slag. Enligt media, men enligt närvarande var de inte särskilt många. Och de var där för att  överrösta nazisterna, som redan var i total minoritet (20-tal). 

Här har jag tidigare skrivit om vad som har hänt i Kortedala och Hjällbo. Och här.

10 kommentarer:

 1. Clint Eastwood:
  Extremism is so easy. You've got your position, and that's it. It doesn't take much thought. And when you go far enough to the right you meet the same idiots coming around from the left.
  http://www.time.com/time/press_releases/article/0,8599,1029815,00.html

  SvaraRadera
 2. 20 Nationaldemokrater, ett hundratal RS:are och en jävla massa vanligt folk som hatar nazism. Förminska inte deras närvaro.

  SvaraRadera
 3. Johan: Och dom avskyr inte Stalin eller dom andra, som tog död på massor med miljoner dom också? I så fall har hjärntvätten lyckats.

  http://sv.metapedia.org/w/Kommunismens_brott_mot_mänskligheten

  SvaraRadera
 4. Trotskister brukar förstås avsky Stalin, annars vore dom väl inte trotskister?

  SvaraRadera
 5. Erik: Och Trotskij startade tillsammans med Lenin de första ryska koncentrationslägren och han skrev boken Kommunismen och terrorn där han förklarar och försvarar användandet av röd terror. Samma skrot och korn.

  SvaraRadera
 6. Ju mer lika, desto större hat, eftersom man är ute efter samma kaka. För oss andra blir det lite "knappologi" när man försöker särskilja dem.

  SvaraRadera
 7. Trotskister är en mycket träffande beskrivnig på pöbeln:Trotsålder - Wikipedia
  sv.wikipedia.org/wiki/Trotsålder
  Ordet trotsålder syftar på perioder i ett barns utveckling när det testar gränser. Syftet är att lära känna omgivningens sociala normer, att hitta balansen och lära ...

  SvaraRadera