söndag 8 april 2012

Jättesynd om pensionärer

Jovisst är det så i allmänhet för de har inte mycket att leva utav, men nu klagar Tuula Olsén på sin pension och det verkar hon inte ha någon anledning att göra. Hon har fått den pension hon har rätt till, den som alla pensionärer får, som har jobbat som hon har gjort.

Vad jag kan förstå har hon åtminstone fem bolag, som hyresgäster i sitt hus, som verkar vara ett flerbostadshus (eller också är halva huset kontor). Hon har fem personer som är c/o Olsén och de borde väl betala hyra eller också är det någon annan slags affärsidé, som ger pengar?

Hon borde själv absolut ha tillräckligt att leva av. Det tycker jag. Mera problem har människor, som har jobbat hela livet och ändå får samma låga pension.

Ner med skatten för alla pensionärer! Hur många gånger ska de skatta för sina sparade slantar. Detta är uppskjuten lön, inte något annat. Egentligen borde skatten vara kring tio procent, som den är i många länder.

Sänk skatten för pensionen så blir även Tuula glad!

4 kommentarer:

 1. Det är pensionärerna som byggt upp vårt land, så de har all rätt att kunna leva drägligt på sin ålderdom

  SvaraRadera
 2. zoega59: Så här mycket lever våra pensionärer av:


  http://www.pro.se/Press/Fakta-om-pensionarer/

  Ju äldre man blir desto mindre att leva av.

  SvaraRadera
 3. För att inte tala om tandvården. Den är så dyr att det tydlligen är meningen att äldre personer med låg pension skall leva tandlösa!

  SvaraRadera
 4. Gitta: Jo det är hiskeligt och bedrövligt.

  SvaraRadera