måndag 23 april 2012

Rättegång om trissvinst

UPPDATERAT
I dag får ni ta del av om igen vad jag skrev förra året i december om Marie-Louise Andersson och hennes dotter Terecia Andersson. Dessa båda, som inte kunde komma överens om en trissvinst. De möts i dag i rätten. I Blekinge.

Här är en mor och dotter, som har gjort som man brukar. De delade således.

10:49
Domaren överlägger nu med de båda parterna och försöker få dem att göra upp i godo.
11:41
Rätten tar paus till efter lunch och allt återupptas till klockan 13. Då kan man väl hoppas att advokaterna har en lösning, så denna mor och dotter slipper engagera hela Sverige i sin tvist. De jobbar på det.
13:17
Och de har nu två veckor på sig att jobba klart en överenskommelse. Jag hoppas verkligen de gör det. Förhandlingarna är således uppskjutna två veckor. Resten borde vara upp till advokaterna, att skriva ett ordentligt avtal mellan de båda, något som tydligen skulle ha behövts från början. Tjugofem år får de båda åtnjuta 10 000 kronor i vilket fall. Det är tills mamma gott och väl är pensionär och dottern nästan blir det också.
24.4.2012
Mamman nöjer sig nu med 350 000 kronor, som hon får av dottern. Marie-Louise Andersson har begripit att hon inte har råd att slåss om pengarna eftersom förloraren får betala rättegången. Således har hon insett att hon inte har en chans mot sin dotter. Så slipper vi se dem mer i domstol. Dottern Terecia Andersson lär ändå ha kunnat skaffa motorcykel plus körkort och ha byggt klart sitt hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar