onsdag 7 mars 2012

Metropolis träffades

Elva skott gick in genom rutan på gymmet Metropolis, när polisen sköt mot de tre guldsmedsrånare, som blev fast i går. Det fanns naturligtvis människor där inne.

De kastade sig ned på golvet och slapp bli träffade. Vilken upplevelse! Här går man till sitt gym för att hålla sig i form och råkar in i en eldstrid. Rena serietidningen. Metropolis är en film där människorna lever helt åtskilda. En del under paradisiska förhållanden, men arbetarna i underjorden.

Metropolis är också seriefiguren och filmkaraktären Stålmannens stad, som i verkligheten var Chicago. Passar utmärkt då med lite skottlossning. Kanske gymmet borde byta namn?

Metropolis i det här fallet ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det var tre rånare, som vid 14-tiden försökte råna en guldsmedsbutik. Polisen som åkte på larmet visste inte att det handlade om rån. Rånarna sköt mot polisen. Polisen besvarade elden.

Här är filmen från Chicago ehh Stockholm. Det är Mikael Koff, som har tagit den skakiga filmen. Han har tre bolag, som sysslar med film, video och TV-produktion. Nu hamnade han mitt i den onda verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar