fredag 30 mars 2012

Lyssna på Åsa Wihlbeck (Vilbäck)

UPPDATERAT

Hon ska berätta i Medierna i morgon lördag kl 11.03 hur det känns. Hon är inte ens misstänkt, men hur känns det då att det är hennes version och hennes bild (sambons är alltid pixlad), som dras dag ut och dag in i pressen?

Här har jag tidigare skrivit om denna märkliga historia.

31.3.2012

Ja varför trädde hon nu fram i Medierna? Precis som att hon själv trädde fram i Aftonbladet och på twitter till att börja med? Hon säger att det har varit en "väckarklocka", att hon känt sig "rättslös" och att det har varit "orättvist".

Jaha, vanliga människor som råkar ut för en sambo, som sitter häktad för grov mordbrand uttalar sig inte i medierna om detta. Och det där sms-et som hon fick från en kvällstidning om att de ville prata med henne är standard. Det är bara att säga nej jag vill inte prata med er. Det har jag själv gjort när min son råkade ut för en olycka och en kvällstidning hade åkt hela vägen från stan för att prata med den stackars mamman.

Och att PO Ola Sigvardsson säger att ingen skulle ha namngetts faller på sin egen orimlighet, när hon själv har framträtt. I så fall skulle väl hon ha varit anonym nu i Medierna också?

5.4.2012
Magnus Lundberg, sambo med Åsa,  är nu omhäktad och åtal ska väckas senast 19 april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar