måndag 19 mars 2012

Åsa Wihlbeck talar ut igen

Jag trodde hon skulle hålla tyst nu när hon har avskaffat sitt twitter och sin hemsida, men istället så uttalar hon sig i Resume.

Hon säger att hela hennes varumärke är uppätet och att hon och hennes sambo Magnus Lundberg är dömda på livstid. Hon också fast hon inte har något med saken att göra. Hon hoppas på medial självkritik.

Det vore väl snarast märkligt om inte kvällstidningarna hade rapporterat om detta, särskilt som Åsa Wihlbeck hela tiden uttalar sig.

Här har jag tidigare skrivit om den grova mordbrand, som Åsa Wihlbecks (Vilbäcks) sambo misstänks för. Och här.

23.3.2012
Magnus Lundberg omhäktades i dag och ska stanna i häktet till den 5 april då det blir ny förhandling eller också väcks då åtal.

3 kommentarer:

 1. Ja det är en tråkig historia och det klingar ju illa det sambon tydligen ska ha sagt via sin advokat:
  – "...Och om han har gjort det menar han att det inte är något brott, eftersom det är hans egendom, sade Magnus advokat Ulf ­Klementsson till Aftonbladet i söndags".

  Det är ju en konstig inställning!? Det säger ju en hel del det uttalandet:)

  I det här sammanhanget då han precis fått avslag på sin ombyggnadsansökan...finns ju en förklaring och ett tydligt uppsåt.

  Åsa Wihlbeck säger sig ha svårt att förstå att någon kan tro att hennes man självmant skulle vilja förstöra ett ställe med en sådan speciell historia. (Som antagligen är arkitektritad dessutom - min kommentar).
  Men det är ju en märklig sak att säga i sammanhanget av henne just med tanke på att DE ju båda vill förändra och bygga om hela huset till oigenkännlighet. Både arkitekten och Harry Schein skulle säkert vänt sig i graven om de sett vad paret vill göra med huset.

  Doktor Åsa och maken Magnus Lundberg ville ju ta bort suterrängvåningen och göra källarvåning av det. Fylla på med jord runt huset för att höja markytan så den nedre våningen skulle bli källare. Och den övre våningen skulle simsalabim bli bottenvåningen istället. Varför? Jo för då skulle de kunna bygga ytterligare en våning och få ett trevåningshus.

  Men gör man så har man ju helt förändrat karaktären på det befintliga huset. Vilket redan det tyder på att paret inte hade någon som helst känsla för ursprungsarkitekturen. Det visar ju på en bristande känsla för det hus som stod där. Okunnigt dessutom.Ingen koll på arkitekturhistoria eller stil.

  Men tydligen var Harry Scheins hus bara någon form av finansieringsprojekt för något annat som skulle komma. Åsas man ville ju bygga sitt drömhus på tomten intill. Det var där han enligt henne sagt han ville bo "resten av livet".

  Harrys hus skulle antagligen som det verkar, bara göras om till trevåningshus för att få ut maximalt med kvadratmetrar eller vad? För att öka värdet genom kvadratmeterpriset?För att säljas eller hyras ut?

  Visst luktar det skumt.

  SvaraRadera
 2. Ester R: Usch ja luktar illa. Han blir omhäktad i dag.

  SvaraRadera
 3. Han blir omhäktad i dag fredag eftermiddag, är knas på tiderna på kommentarerna, har försökt ändra, men något har gått åt fanders i inställningarna. :)

  SvaraRadera