måndag 20 december 2010

Tolv gripna planerade terrordåd

Tolv män har gripits i England mellan 17-28 gamla. De planerade terrordåd i julhelgen. Planerna var långt komna.

De var från Cardiff, Stoke on Trent och London. Trots gripandena så ligger säkerhetsnivån i England kvar på näst högsta nivå. Terrorattack är alltså fortfarande trolig.

De tre platserna i England bildar en triangel, som ses som en perfekt figur i vissa kretsar, en symbol för Gud.

Myndigheterna tror inte att de tolv männen hade någon kontakt med självmordsbombaren i Stockholm.

14 kommentarer:

 1. ?????????? Inget att läsa !!!! vill du få många träffar på sajten för att hamna högt i google rankingen ???????

  SvaraRadera
 2. Peter: Det är klart man vill hamna högst och synas. So what! Bättre det än att smida ränker och förstöra för andra som dom hjärntvättade muslimerna sysslar med.

  SvaraRadera
 3. Blaskan Expr skriver som vanligt inte vad terroristerna har för ursprung....men man behöver nog inte vara ett geni för att förstå vad det är för några...

  SvaraRadera
 4. Peter: Jag vet inte ens vad googlerankningen är. Är jag med där?

  SvaraRadera
 5. Helena Parnassen: Du har väl koll, men jag hittar aldrig några rankingar. Var är dom? Skulle ha sagt till Peter också att jag skriver om det jag själv reagerar på. Som ett bokmärke den här notisen. Det kommer säkert mera. Och jag länkade till Daily Mail och annat, som du kan kolla om du orkar. Nu har DN skrivit också. Har länkat dit med. Dom är sena. Tryck på de blå sista orden så kommer ni dit. Nyhetsbedömningen delar jag med text-TV och andra. Detta är viktigt.

  SvaraRadera
 6. Svante: Vi behöver ju inte ta något för givet. Fördomar har vi allihopa, visst. Men vi får väl se.

  SvaraRadera
 7. Under tiden kan ni läsa om att de farligaste islamska terroristerna har funnits i England därför att de tyckte att moskéerna skulle ta hand om dem. Så de radikala imamerna fick hålla sina hatpredikningar. Så ur detta perspektiv är säkert sådana imamer värre än dataspel (som hjärnforskare har upptäckt är farliga för barn). Aftonbladet har väl aldrig fel Peter?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article8290042.ab

  SvaraRadera
 8. Be afraid... be very afraid... men vänta, det påverkar ju julshoppingen... Nu grep vi några, så ni kan shoppa utan att oroa er, men sen blir det farligt igen.

  "De tre platserna i England bildar en triangel, som ses som en perfekt figur i vissa kretsar, en symbol för Gud."

  Jag testade att göra tre punkter helt slumpmässigt på ett papper. De bildade också en triangel.... freaky O_O

  SvaraRadera
 9. När Gotiska Klubben la ut nakenbilderna på Karian Sarkissova hade vi över 10.000 DÖDSTYSTA besök per dag under en vecka. Wordpress verkade censurera oss i statistiken och inget skäll fick vi från Peter - jävla oschysst!!!


  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/10/08/karina-sarkissova-nude-photos/

  SvaraRadera
 10. Gotiska klubben: Jaja det där skället beror nog på att jag skrev på Newsmill.. nu igen annars får jag också mest tysta besök, men nu ska dom hacka på lilla mig igen... avundsjuka och snålhet, jantetjosan och dylikt, men naket säljer väl alltid?

  SvaraRadera
 11. Nej, jag vet inte hller något om googlekoll och hur man kommer upp i rankingen. Det skiter jag i. Skriver på i vanlig takt. Mer kan man inte göra. Det får bli som det blir. Skriver också om sånt jag reagerar på plus lite annat smått och gott. Bara för kul så där. Man ska retas lite mellan varven. Det är kul.

  SvaraRadera
 12. Bra Helena Parnassen! Det är rätt stil. Ser just på Matrix, för vi råkar ha filmkanaler just nu. En del har verkligen fastnat i mönstret. De drömmer en dröm om världen och kan inte vakna.

  SvaraRadera
 13. Ett intressant inslag, som ger en fingervisning om vad vi har att vänta oss av den växande muslimska befolkningen:

  http://www.youtube.com/watch?v=3Kd-EAqHmJ0&feature=player_embedded

  //Pops

  SvaraRadera
 14. Ja som du vet Pops så är jag inte sd-are, men naturligtvis är det inte så att islam och politik hör ihop. Islam är en religion. Och nu råkar det vara så att en del stater i världen har tagit detta som en statsreligion och blandat ihop det med politik och låter präster styra. Då blir detta som de kommunistiska staterna förr i världen eller de fascistiska. Det blir tro som är grunden -ismer istället för något förnuft, som har med människors verkliga villkor att göra.

  SvaraRadera