fredag 24 december 2010

Äntligen JULAFTON

Så jag har längtat. Det gör jag alltid för det betyder att det snart blir Ett Gott Nytt År och att ljuset och värmen vänder åter.

Julgranen är fixad, en liten tät sak, som ekorrarna Piff och Puff ser ut att kunna dyka upp i när som helst. Vi har kvar att göra n-bollar, nej herregud vad säger jag, chokladbollar heter det ju.

Och så ska vi ta foton och skicka till sonen i Japan, som inte kan vara med. Skinkan ska griljeras, julköttbullarna är redan klara och ligger i frysen. Julklapparna inslagna, utom till hunden, för då äter han upp paketet.

Jag har inte hittat julgardinerna för de är bortstädade. Måste gå igenom loftet för att få tag i dem. Sedan är allt klart. Och veden har räckt åtminstone så här långt och det är bara minus 12 just nu.

Puh!

Ha EN RIKTIGT GOD JUL allesammans!

6 kommentarer:

 1. God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2011!

  Leroy

  SvaraRadera
 2. God jul med önskan om ett riktigt gott debattÅr!
  //Pops

  SvaraRadera
 3. Men gud så skönt att tiden går. Håller med. Vi har 20 grader nu. Men som sagt snart är det sommar och varmt igen. God Jul till er alla!

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt Gott Och Ljust Nytt år önskas Dej och De Dina !!!! från mej och Leo

  SvaraRadera
 5. Leroy, Lena, Pops, Helena och Gitta; Tack alla för julhälsningarna! Vi överlevde denna jul också och nu går vi vidare mot ett Nytt Gott År!

  SvaraRadera