fredag 17 december 2010

Newsmill säljs

Grabbarna Leo och PM gör antagligen en bra affär när de säljer till Bonnier. Leo tänker lämna, men PM vara kvar om jag har begripit det rätt.

Newsmill ska också utvecklas på fler plattformar och omvandlas på något sätt.

Personligen tycker jag denna sajt har blivit tristare, liknar en smula den grå anslagstavlan på DN, dit överheten alltid har haft fritt tillträde.

Problemet är väl att sajten har blivit lite för populär för politiker och andra som vill driva sin sak. Omkring 75 000 besökare har de i veckan. Ja vad ska man säga om det? Själv har jag kring 7-8 000 läsare i veckan och har omkring 40 000 besökare per månad.

Men jag är ju bara en enskild person.

2 kommentarer:

  1. Skrev en kommentar under en pakistaniers inlägg. En enkel sak om svarta och vita. Men kan du förstå - den togs bort. Så rädd får man inte vara att diskutera sakernas tillstånd. Det råder sträng censur med andra ord. Allt är modererat. Inte kul.

    SvaraRadera
  2. Helena parnassen: Ja herregud jag tänkte på det när skrev nu en kommentar också på Vilks artikel att vi är alla samma ras, men på slutet att det här är ett kallt och vitt land. Någon jäkel kan säkert uppfatta det som något annat än snö och kyla... svart och vitt. Ja det är ju inte två färger ens. Bara frånvaron av alla andra färger. Fast det är bra att Leo slutar. Det tycker jag. Han har verkat trött.

    SvaraRadera