fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Nu går vi in i en ny värld, där terroristerna har fått fäste också i Sverige. Vi har själva gett dem denna möjlighet.

Gudmundson i Svenskan gick igenom alla som hade tyckt att det ropades på vargen lite väl mycket.

Nu ser världen plötsligt helt annorlunda ut. Sverige är inte ett litet skyddat hörn av denna glob. Det var länge sedan det såg ut så.

Vi har terrorister i landet och de tillhör en viss religion. Det fungerar så. Kristna sekter tar död på sig själva och varandra, men islam predikar mot de otrogna.

Detta har, som jag har skrivit tidigare, varit uppvaknandets år (Tigerns år, som fortsätter ett tag till). Och det har varit behövligt.

Också Oisín Cantwell i Aftonbladet har nästan vaknat upp. Han har känt sig tvungen att omvärdera det han skrev häromdagen, när det fortfarande inte var så farligt och ingen visste om de var skyldiga. Och istället skriva lite raljerande och förringande om denna ständiga Awad (ständigt denna Vessla var det hos Ture Sventon om ni minns, en barnbok).

Terrorister lever mest av tystnad och att människor är rädda. På Newsmill debatteras absolut inte bomberna eller terrorn, vilket framstår som underligt av en debattsida.

Men ha nu en God Nyårsafton. Själva ska vi vara uppe och skydda vår raketrädda hund från det helvetes krig som bryter ut kring midnatt. Också här ute på landet.

7 kommentarer:

 1. Gott Nytt År!

  Stackars hund! Finns det inga hörselskydd för dogs? Tur att inte katter, höns, kaniner och kor är rädda för smällar. Vi syns nästa år!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År! Önskar jag er alla.

  SvaraRadera
 3. Tack alla och en god fortsättning! Vi överlevde också denna Nyårsafton! Hunden brydde sig inte så mycket bara vi var uppe och satt bredvid honom. Och när det fanns andra ljud i huset. :)

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på det Nya året!

  SvaraRadera