fredag 17 december 2010

Prinsens flickvän utvikt

Prins Carl-Philips flickvän Sofia Hellqvist pryder Slitz pinupp-almanacka för augusti nästa år. Enbart iklädd en svart bikini och en tjusig orm, så ålar sig de båda över tidningens månadsbild.

Nästa skandal i kungahuset? Vad tycker pappa kungen? Vad tycker mamma drottningen? Jag skulle inte gilla det om det var min son.

Nä någon måtta får det väl vara ifall hon nu ska bli hertiginna av Värmland (han är ju hertig av detta landskap). Nån jävla ordning får det vara på tillkommande, tycker jag. Pinuppor göre sig ej besvär.

Och stackars orm! Rena djurplågeriet. Ska inte någon rättänkande djurrättsaktivist anmäla?

Här ser ni henne iklädd orm. Den bilden har funnits i tidningen, men en liknande hamnar också nu i almanackan.

4 kommentarer:

 1. Nej, inga pinuppor. De får allt hålla stilen om dom ska representera oss på våra skattepengar.

  SvaraRadera
 2. Helena Parnassen: Annars kan vi ju ersätta dom med en familj, som kan hålla på sig. Men som sagt den stackars ormen var väl oskyldig och bara utnyttjad.

  SvaraRadera
 3. ja det här är väl rätt långt ifrån att göra hovet folkligare. beroende på vilket folk man vänder sig till iofs?

  SvaraRadera
 4. Måste faktiskt säga att Sofia verkar vara väldigt jordnära och bryende människa. Träffade henne på Peace and love (hon stod i peace and love foundation-tältet och berättade om projekt för gatubarn) ovetandes om att hon var hon först någon upplyste mig om det efteråt jag samtalat med henne. Hennes glöd när hon berättade om projectplayground var genuint äkta och hon vurmade för både djur och människor. Önskar Paret all lycka!

  SvaraRadera