onsdag 1 december 2010

När åker Julian Assange dit?

Han söks all världen kring av alla. Eller hur? Här är Interpols tjusiga efterlysning av honom, som nu är officiell.

Vem som helst som ser honom någonstans, kan gå in på närmaste polisstation och berätta var han finns. Kommer någon att göra det?

Och kommer polisen då rycka ut och haffa honom? Hans mamma Christine säger att hon inte vill att han ska jagas eller sitta i fängelse.

Nä, vilken mamma vill det för sin son. Men hon skulle kanske ha tänkt på det lite tidigare. Innan hon vande honom vid ett liv på flykt som liten. Han flyttade ett otal gånger och hon litade uppenbarligen inte på någon.

När han var elva år sade mamman åt honom att de måste fly, för hon trodde att hennes ex-man rövade bort barn. Lite ding-dong? Det låter så. Eller också umgicks hon med märkliga män.

Ett barn blir till det som det skapas att bli, så Julian Assange rasar vidare runt världen, som om han fortfarande flydde tillsammans med sin mamma. Och den stora häxan har uppenbarligen blivit Hillary Clinton, som han vill ha avsatt.

Ska bli intressant att se om överåklagare Marianne Ny kan få hjälp av Scotland Yard, CIA eller någon annan organisation att få fast denne hale ål. Hans dagar borde snart vara räknade och vad är organisationen Wikileaks utan sin talesman?

PS. Svenska polisen har gjort bort sig och gjort ett procedurfel, så därför har den engelska polisen inte gripit honom, fast de vet var han finns. DS.

PSPS: Nu i dag den 2 december så står häktningen fast mot Julian Assange. Högsta Domstolen tar inte upp den.

8 kommentarer:

 1. Det är något som inte stämmer. De har haft hur länge som helst på sig att haffa honom. Varför just idag?

  SvaraRadera
 2. Helena Parnassen: Ja man undrar. Schabbel eller nåt annat. Vem vet?

  SvaraRadera
 3. Ann Helena, låt oss hoppas att detta leder till att omvärlden får upp ögonen för det ofattbart djupa förfall det tokfeministiska Sverige har genomgått och att det kan sätta fart på någon endaste liten klick makthavare med lite spår av civilisation i behåll:
  http://www.crikey.com.au/2010/12/02/when-it-comes-to-assange-r-pe-case-the-swedes-are-making-it-up-as-they-go-along/

  SvaraRadera
 4. Catweazle: Och kanske till och med svenskorna själva upptäcker något? Vilken tur att de inte längre har samma makt. Men det tar tid att ändra i praktiken.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är något mycket osunt över vad som tycks vara någon sorts konsensuskultur inom media. Tyvärr tycks våra politiker inte ha integritet nog att gå emot något som den lilla kultureliten bestämt sig för. Hamlet tyckte det var något ruttet med Danmark. Jag tycker det stinker djup röta över Sverige.

  SvaraRadera
 6. Han är angelägen att ”avslöja” andras smutstvätt, men vågar inte visa sin egen smutstvätt…

  SvaraRadera
 7. Jerry: Vi får väl se hur det går. Ligger i Interpols händer...

  SvaraRadera
 8. Detta är ingenting mot det som kommer, vänta bara när jakten börjar efter "avslöjaren" av ALLA e-post samt SMS....

  SvaraRadera