tisdag 11 januari 2011

Sven Otto Littorin stämde inte Aftonbladet

Det skriver i dag Realtid. Preskriptionstiden för förtalsbrott har passerats och Lena Mellin på Aftonbladet tror inte de hade fel i det de skrev, men medger samtidigt att den enda källan de hade var "Anna".

Jag skrev om detta när det hände i somras och "Anna" är numera inte prostituerad utan har vänt sitt liv till något annat. Sade hon redan då.

Sven Otto Littorin blev över en natt privatperson när han avgick som arbetsmarknadsminister ur regeringen och har kämpat för att eventuellt bli en bättre far. Numera lever han i USA utan barnen. Så det var ett sätt att verka som en god och bra människa då att påstå det där med att han ville bli en bättre far.

Sven Otto Littorin är gästforskare i år vid Center for Innovation and Communication vid Standforduniversitetet i Kalifornien.

Sven Otto Littorin uteslöt inte i slutet på november förra året att det kunde bli ett rättsligt efterspel, men nu har preskriptionstiden således gått ut.

2 kommentarer:

  1. Snacka han fick respass av Reinfeldt & Co. Littorin satt och snyftade i tv och gömde sig bakom sina barn. Som om dom varit allmängods i media. Det hade dom inte. Det var första gången jag hörde namnen på barnen på presskonferensen och jag är väl bevandrad i media.

    Nä, han var med all sannolikhet skydlig till sitt snaskiga knulleri med Anna. Och i samma stund blev han både kokt, rökt och stekt. Moderaterna måste räddas och vinna nästa val. Vilket dom också gjorde. När det gäller makten är kampen hård. Blodröd.

    SvaraRadera
  2. Helena parnassen. Rätt så. Makten och härligheten behölls och Littorin drog sig tilbaka till Amerika, som också Bodström ju gjorde. Men han skyllde på familjen när han inte ville komma tillbaka till riksdagen och Sverige. Då dagarna före valet, när han såg vartåt det lutade. Då valde han familjen i USA. Ofarligt val. Det fanns ju ändå inte någon vikt ministerpost för honom med det valresultatet.

    SvaraRadera