fredag 14 januari 2011

Schyman avgår

Och vem bryr sig? En partiledare som ställer sig i Visby och eldar upp pengar? Hundratusen kronor upp i rök. Det dummaste hon har gjort hitills.

Jag såg redan 1987 vad hon gick för när hon köpte in sig på Ängsviksgården på Värmdö. Hon var en riktig "pärla" sade en, som kände henne i bostadsrättsföreningen, så därför blev hon godkänd som köpare.

Sedan berättade hon om "sitt kollektiv", som hon bodde i här ute på Värmdö. Vi var ett gäng som hade köpte ett gammalt äldreboende från kommunen och gjort om detta till bostadsrätter. Men vi hade en paragraf som sade att man inte fick tjäna på sitt boende.

När någon flyttade skulle den få tillbaka det den hade satt in uppräknat med ett halvt konsumentprisindex. Mycket lågt alltså.

När Gudrun Schyman flyttade från Ängsviksgården hade hon varit med och ändrat detta så att hon fick marknadspris. Och hon är försörjd livet ut av skattebetalarna eftersom hon har suttit i riksdagen tillräckligt länge.

vi skattebetalare har fixat så att Fi har kunnat finnas. Och de som fick henne att elda upp hundratusen kronor i somras gjorde verkligen Sverige en tjänst. För då kunde alla se hur urbota dumt Fi funkade.

2 kommentarer:

  1. Visst är hon fin, Gudrun. Tyvärr är det ju så i politiken att människor med denna personlighetsprofil är dom som kommer fram i den interna maktkamperna och förmågan att vrida och vända på sanningen.

    SvaraRadera