måndag 15 november 2010

Över halv miljon besökare

Drygt en halv miljon besökare drog Expressens rörliga bilder under veckan, beroende på att Camilla Henemark talade ut, att Peter Mangs häktades och att Mona Sahlin avgick.

Niklas Svensson var först med nyheten om Mona Sahlins avgång – i direktsändning.
Det avslutade rekordveckan för Expressens webb-tv. Vi landade på 527 979 unika besökare, säger Anna Rastner webb-tv chef på Expressen till Resumé.

Ja själv så drog jag drygt 48 000 besökare under den senaste månaden och det är kanske dumt att inte använda det till att tjäna pengar på annonser. Fast jag tycker annonser är trista och förmodligen klarar jag mig ändå.

Och Mona Sahlin kan dra in 14 miljoner utan att göra ett endaste dugg resten av sitt liv, för så mycket är hon berättigad till från riksdagen, när hon avgår. Åtminstone fram till 81 år. Men hon kommer säkert att fortsätta jobba. Hon har redan fått erbjudanden.

Tack Mona för att du hjälpte till så att vi fick behålla den borgerliga regeringen!

2 kommentarer:

  1. Ann Helena!

    Ja, politiker är inte bara dyra för skattebetalarna under deras ämbetstid - de är dyra resten av deras liv. Hur många gamla riksdagsledamöter som lyfter lön/pension resten av livet finns det inte redan idag? De räknas säkert i tusental. 10 miljoner per skalle blir totalt 10 miljarder! Mycket pengar för skattebetalarna att spara in på...

    SvaraRadera
  2. Medborgare X: Kul att höra av dej! Jo det finns människor som säger att vi inte behöver så många ledamöter som 349 stycken.

    SvaraRadera