fredag 17 februari 2012

Zlatans app

Den släpptes ju i dag, som komplement till boken, som David Lagercrantz skrev tillsammans med Zlatan. Och nu låter det som om de också har gjort appen.

Nä, det har de inte riktigt utan det är Jonas Olofsson och Jenny Sundén bland andra (ett helt gäng), som har gjort den. Jenny Sundén får ingen credit alls för detta, utan istället står det att ett gäng unga grabbar har gjort den i Expressen.

Jenny har gjort bla detta: grafik till kartan, varit med i koncept och kreativ ledning, videoredigerat, varit bildredaktör, copy mm mm. Här kan ni se mer av appen. 

Hon heter således Jenny Sundén, skärpt tjej, som har gått på KTH och också gjort den här vegetariska kokboken i ipad-app!

Annars ska man akta barnen för app-användning! Farligt, farligt. Ingen vet vilken information, som lämnar telefonen. Eller vart den tar vägen.

3 kommentarer:

 1. Allt är mitt fel. Och jag skäms som en hund!Vet inte vad jag sa egentligen till Expressen, men fel blev det och förfärligt pinsamt!All credit och heder åt Jenny! Hon är en klippa!
  hälsar

  David Lagercrantz

  SvaraRadera
 2. David: Så bra att hon får cred av dig! Kul att höra att hon är en klippa!

  SvaraRadera
 3. Tack David, kul att höra! Sånt händer. Nu är saken ur världen tycker jag.

  Kul att det gick så bra idag! Och att Zlatan själv gillar appen så mkt. "Fy fan vilken app, det är det sjukaste jag sett", lär han ha sagt när Jonas visade den. Måste ju vara en riktig egotripp för honom givetvis :P

  SvaraRadera