lördag 18 februari 2012

Into the wild

UPPDATERAT

Ni minns filmen om den unge mannen, som ville leva med naturen, men som inte klarade sig. Nu har en medelålders man gjort det. 

Han har enligt egen uppgift överlevt i en insnöad bil och levt på snö sedan den 19 december. Ingen mat alls. Han upptäcktes av skoteråkare, när de tog bort snön såg de att något rörde sig i bilen.

Polisen skickade en räddningspatrull och han fördes till sjukhus. Han påträffades mellan Sävar och Umeå någon kilometer från större väg, E4:an. Han var mycket mager, säger polisen.

Uppenbarligen har han befunnit sig där frivilligt av någon anledning. Det har varit ned till 30 minus i området. Han påträffades i en sovsäck, är född 1967 och hör hemma i södra Sverige. Han har inte varit anmäld som försvunnen.

En bra historia att göra en ny film av, ifall mannen överlever. Han var helt utmärglad.

20.2.2012
Mannen kommer från Karlskoga är 44 år och hade stora skulder, som han rymde ifrån i höstas. Han försvann bara säger en bekant. Men han mår nu enligt sjukhuset bra. Eftersom han har blivit en världsnyhet kan han mot en lämplig summa träda fram i världspressen och fixa sina skulder. Så kan historien få ett bra slut! Han heter enligt The Guardian och andra engelska tidningar Peter Skyllberg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar