måndag 27 februari 2012

Hunden vann!

Uggie, jack russelterrier, var allra gulligast på Oscarsgalan i natt. Denna mastodontföreställning där stjärnorna hyllar varandra.

Uggie spelar med i The Artist, den svartvita stumfilmen, som har gått segrande över världen och fångat alla människors hjärtan. Den som nu tog Oscars i natt.  Bästa film, bäste regissör och bäste manlige skådespelare. Plus bästa originalmusik!

Hunden Uggie är världsberömd sedan länge och hela tio år gammal nu. Och han påminner om vår egen jack russel Lucky Luke, som han heter, förkortat till Lukas eftersom vi bor i Sverige. Vår egen lyckohund blir 14 år nu i maj och ser bara en aning gråare ut. Annars är det full fart.

Uggie är ett riktigt muskelpaket. Det syns att han också har en bra klippare, vår hund avskyr saxar och det är svårt att få till pälsen på honom. Bara yngste sonen har tumme med hunden vad gäller detta.

Här är Uggie på Golden Globe galan och här på Oscarsutdelningen! Här ser ni honom live skällande precis som en jack russel älskar. Och här som skådespelare! Vilket hundliv! Voff på er!

3 kommentarer:

  1. Det fanns en kommentar här, men den försvann. Men en snäll kommentator berättade för mig att Jean Dujardin har spelat Lucky Luke i en film. Världen är full av sammanträffanden! Visst är det så. Det gäller bara att upptäcka dem. ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=F7a-BOdx0Jg

    SvaraRadera
  2. Eh, inte mitt fel Raderade ingenting! ... konstig! :) Lycka till med din blogg! :D

    SvaraRadera