onsdag 29 februari 2012

Björn Ranelid vill hoppa av

UPPDATERAT
Han är mycket sårad över alla påhopp han har fått sedan han fick en plats i finalen i Melodifestivalen nästa lördag den 10 mars.


Värst är GW Perssons påhopp tycker han. Han gjorde sig lustig över Ranelids solbränna, hans ljusa hår och guldlänken runt halsen på honom. GW uppförde sig som om Ranelid var en kvinna helt enkelt, för kvinnor är vana vid att bli påhoppade på det där viset. 

Björn Ranelid vet inte ännu om han vill ställa upp nästa vecka, men jag tycker absolut att han ska göra det. Inte för att jag gillar låten eller hans framträdande, för det är i klass med vad alla kan prestera. Men kanske ska han just därför företräda den vanlige, fast ovanlige svensken. Och visa att alla kan.


Det är ett budskap så gott som något! Heja Björn! Jag håller på dig författare som jag också är! Bry dig inte om GW. Han kan aldrig få nog med uppmärksamhet. Det beror väl på hans ursprung ur en arbetarklass. Ett ständigt kompensationsbehov tills den dagen han lämnar in. Jag har sett det förut. 


PS. Jag har bara ett klagomål. Jag kan inte läsa din text på din hemsida Björn! Grått på svart är inne, jag vet, men vi som är en smula äldre avskyr detta mode. Det vore okej om det var ljusgrått och om bokstäverna var större, men fall inte i farstun för detta idiotiska mode. Vi vill kunna läsa vad du skriver! Och skriv gärna lite oftare! DS.

1 mars 2012
Björn Ranelid hade aldrig räknat med att gå till final i Melodifestivalen. Han skulle ha deltagit i en konsert på kvinnodagen den 8 mars, men nu tvingas han ställa in den. Han har fått omkring 4 000 brev säger han och inte ett enda av dem har varit ovänligt. Han tackar så mycket och säkerligen får vi se honom i finalen lördagen den 10 mars!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar