torsdag 13 februari 2014

Vaccinera er!

Den uppmaningen går nu ut sedan 3-4 har dött i svininfluensan i vinter i Sverige och Finland. Vi får naturligtvis inte veta vilka, men det är personer som tillhör riskgrupper. Gravida uppmanas att vaccinera sig. 

Alla över 65 år kan få gratis sprutor varje år mot dessa otäcka flunsor, som drabbar oss. Själv har jag inte tänkt tanken ens att vaccinera mig eller någon annan i familjen varken då 2009 eller senare. Jag skrev själv om det horribla i att familjer köade här ute på parkeringar bara för att få en kölapp till vårdcentralen.

De vågade inte ha köerna inomhus, för tänk vad de kunde ha smittat varandra då. Det var toktider som medförde att ett ej ordentligt testat vaccin användes. Och barn fick narkolepsi, sömnsjuka. Själv hade jag asiaten 1957 och det räckte för långliga tider. 

I slutet av april 2009 skrev jag en artikel på Newsmill om den hysteri som svininfluensan orsakade. Denna kollektiva galenskap var framkallad i bästa välvilja av våra myndigheter. Tyvärr kan jag inte länka till artikeln eftersom Newsmill är raderat.

Omkring 3 000 per år dör i vanlig influensa i Sverige. De dör då i bakteriell lunginflammation och det får man när man är gammal och svag eller har andra sjukdomar. Den vanligaste dödsorsaken bland unga upp till 44 år är fortfarande självmord. Tyvärr.

1 kommentar:

 1. Det finns nu en ny lag på att myndigheterna kan införa tvångsvaccinering av samtliga svenskar om myndigheterna anser att det finns risk för en pandemi så du och jag och alla andra slipper inte undan vaccinering om myndigheterna anser att det är"skarpt läge".

  Nekar du/vi att ta sprutan så kommer polisen och hämtar dig/oss. Hur vi än sprattlar emot så sticker dom nålen i oss.

  Jag ger mig den på att särskilt pensionärerna kommer att få "optimerat" vaccsin som slår ut deras immunförsvar "och så blir vi av med dom". "Den tärande hopen". Och landstingspolitikerna gnuggar sina händer...

  Och varför inte injicera "riktat" vaccin i samtliga sverigedemokrater medan mans ändå har tilfälle?...

  Vi lever inte i "Bullerbyn" längre utan går mot en hemsk framtid. Fårskocken skall slaktas. Importen av Jihadkrigare ersätter. Det är mera "krut" i dom. Det anser iallafall socialdemokraterna enligt avslöjade hemliga dokument som präntats i de innersta av deras kretsar.

  Anders

  SvaraRadera