torsdag 27 februari 2014

Rasistiska åsikter bakom tafsande

Det hävdar en 71-årig man, som passade på att tafsa på sovande flickor på tåget. Och då menar han inte att han är rasist gentemot en tonårig flicka utan att hon är det, som har anmält honom till polisen. Dessutom ljuger hon naturligtvis. Mannen är inte svensk medborgare och förstår inte svenska, men han var duktig på att tafsa på flickan när hon hade somnat på tåget. 

Jag tycker det verkar vara ett klart fall av gubbsjuka, som naturligtvis ska bestraffas. Förresten så var gubben sjuk också efter äldre kvinnor eftersom en 33-åring råkade ut för honom nästa gång han åkte tåg. Av en händelse så befann sig pappan till den tidigare antastade 16-åringen på tåget och han hade ett foto av mannen, som dottern hade tagit. Polisen kunde därför tillkallas och ta förövaren när han steg av i Norrköping.

Det sexuella ofredandet inträffade på pendeln mellan Linköping och Norrköping. Mannen kan få böter eller högst fängelse i två år. Se upp på pendeln i framtiden! Gubben kan komma tillbaka. Några hundra personer döms för detta brott varje år och de flesta får villkorlig dom och böter. Den här mannen skulle behöva vård, så att han inser att flickor eller kvinnor inte är till för hans höga nöje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar