onsdag 26 september 2012

Peter Mangs får fängelse

Han var inte allvarligt psykiskt sjuk när han mördade. Han genomförde detta som en vendetta mot särskilda sorters människor. Han misslyckades också med det för han ångrade att han hade dödat Trez West Persson.

Brottslingar är de som har valt att ställa sig på det ondas sida. De är inte onda rakt igenom för det kan ingen vara. Ingen kan vara ondskan själv. Men det de väljer att göra är ont.

Här har jag tidigare skrivit om Peter Mangs.

Domen kommer i mitten av oktober. Här kan ni läsa vad Malmö tingsrätt skriver om Peter Mangs.
29.10.2012
Domen har inte kommit för det ifrågasattes om det fanns jäv. Så var dock inte fallet men detta kan överklagas och rättsprocessen dras ut till nästa år.

13 kommentarer:

 1. Ann Helena har du jobbat med Sven Aner på DN? Har läst SA bok om Palmemordet. Där Sa pekar ut en Fd polisman i dag är han m politiker i riksdagen!!! som mördare. Boken är väldigt bra tycker jag. All heder åt denna SA som gör allt för att sanningen ska komma fram, men det vill inte polisen att sanningen kommer fram till oss!!! Vem som stod där vid dekorima den 28 feb 1986 o vänta på paret Palme. ULF

  SvaraRadera
 2. Nej du vet han är 90plus det är inte jag. Han jobbade på Tingstens tid. Det gjorde inte jag. Jag var ett barn då när Tingsten slutade på DN. Jag är av åsikten att det var Christer Pettersson som mördade Palme, men konspirationsteorierna kommer aldrig att ta slut. Det är inte fint nog att statsministern blev skjuten av en utslagen knarkare.

  SvaraRadera
 3. Ann Helena ok du tror på det enkla att det var en missbrukare från Sollentuna som döda OP, det tror inte jag,Det var en viss klick svenska poliser som låg bakom mordet. Hatet mot Palme i den polis kretsen var brutal. Och den man som Sven Aner pekar ut i boken han vägrar att kommentera det SA skriver.... märkligt tycker jag hade nån pekat ut mig som OP mördare då har jag stämt författaren direkt men ej han!!! Fru Palmes utpekande av Christer kom först 2 år efter mordet!!!! LP har ej sett mördarens ansikte alls. MVH ULF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den där teorin stod också journalisten Lars Krantz bakom. Han hade gjort vissa iakttagelser på stan. Han skrev en hel bok också om detta.

   Vi hade manus här hemma ett tag för att han var rädd att det skulle komma bort. Han är polisspårets fader. Men han övergav denna teori för den fantastiska att det var frugan själv som sköt sin man. Ja, de närmaste är alltid misstänka när det mördas och hon befann sig ju på platsen. Lars Krantz son (som också jobbar på televisionen) skämdes över sin far ganska länge. Numera känns det nog bättre.

   Här har Sven Anér skrivit om detta när Lars Krantz var död.

   http://svenanerpalmemordet.blogspot.se/2011/01/lars-krantz-dod.html

   Det är ingen idé att stämma författare. Det vet alla. Det går inte att komma åt för vi har så stor yttrandefrihet i det här landet. Fråga kungen.

   Radera
  2. Kan du tala om för mig varför Christer en missbrukare skulle mörda Palme för? Polisen är så rädda för sanningen ska komma fram att dom själva har utfört mordet på OP, då är det enklare skylla på en missbrukare!!! Hans Holmer o Ölvebro är 2 nollor som poliser dom 2 har vilselett hela svenska folket även media har somnat in. Media brukar ju annars jaga folk för skit grej TEX JUHOLT!!! ULF

   Radera
  3. För att en knarkare som Christer Pettersson såg fel i hastigheten, för Palme liknade en annan som bodde på Sveavägen, som var hans fiende. Christer trodde han sköt sin fiende inte Palme. Jo media har en tendens att skriva om ytliga saker för det är mycket enklare, men det här avhandlats fram och tillbaka i så många artiklar att det blir värre och värre att hålla reda på vad som har hänt och vad som är sant. Det är samma mekanism som när fjädern blir en höna.

   Radera
  4. Ann Helena Tror du på att Fru Palme har sett mördarens ansikte? Det gick ju blixsnabbt när OP blev skjuten. LP peka ut Christer 2 år!!! efter mordet!!! LP tvärsäkra utpekande av Christer säger allt enligt mig det är falskt. ULF

   Radera
  5. Uppriktigt sagt så bryr jag mig inte. Det där mordet är inte så intressant så här långt efteråt. Mycket vatten har flutit sedan dess. Men man kan väl säga så här att Olof Palme dog i rätt ögonblick. Han dog på toppen av sin karriär. Vilket elände om han hade fått uppleva 90-talet.

   Radera
  6. oavsett hur länge sen ett mord begicks så ska morden klaras upp eller hur? Sån inställning du har det har ju även Palme gruppen när det gäller mordet på OP o vi vet ju varför dom inte vill lösa fallet!!!... MVH ULF

   Radera
  7. Preskriptionstiden är ändrad just för att tex mordet på Palme inte ska preskriberas. Från den 1 juli 2010 gäller att det inte längre sker någon preskription av de grövsta brotten om de begåtts 1 juli 1985 eller senare och om gärningsmannen fyllt 21 år vid brottens begående.

   Jag och Palmegruppen har inte samma inställning. Du får skilja på journalister författare och poliser mordutredare. Det är inte samma kretsar alls. Likheten i arbetsuppgifter är ingen alls. Att jag inte tycker att det är så intressant längre har ingenting med deras jobb att göra. Jag jobbar inte åt polisen eller någon annan.

   Radera
  8. Sven Aner är den enda människa som har gjort ett riktigt försök att lösa mordet på Palme. Så mycket tid SA har lagt ner på detta som hände 28 feb 86. i stället för beröm så har SA hånats!!! o förnedras i media helt absurt tycker jag. Sven Aner vill bara få fram SANNINGEN!!!!!! ULF

   Radera
 4. Ann Helena Har Peter Mangs fått sin dom än? PM borde få livstid va för det sjuka han har utfört? ULF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här kom i vägen:

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5323785

   Radera