lördag 15 september 2012

Google censurerar

Eftersom Libyen, Egypten, Indien och Indonesien har en befolkning som är extra hyperkänsliga så har Google gjort det omöjligt för de länderna att se Muhammedfilmen på nätet.

De vill dock inte censurera den helt, vilket Vita huset vädjade om, för det skulle hota det fria ordet på internet enligt Google. Filmen bryter inte mot Youtubes regler, men mot lagar i de länderna, där den har censurerats. President Barack Obama vill att den tas bort helt, så han vill tillmötesgå de som känner sig kränkta.

I fortsättningen får vi väl dela upp världen i kränkta och icke-kränkta. Kristna är svårkränkta så där kan man håna deras religion medan inom islam så finns de lättkränkta. Världens befolkning befinner sig på olika nivåer. En del förblir barn hela livet medan andra har vaknat till ett vuxet medvetande.

Själv menar jag att världen som helhet måste gå förbi barnastadiet då vi känner oss tvungna att vända oss till en Gud. Allt finns inom oss själva som en andlighet. Och vi vänder oss alltid till en större del av oss själva, inte till någon Gud som är herre och härskare eller som kan straffa oss om vi gör fel. Det gör vi så bra själva.

Världen verkar få en "crash course" i uppvaknande just nu. Det tycker jag är utmärkt. Om detta handlar också min nya bok som är under tryckning (har sett ett provexemplar ser bra ut, mjukt och lent omslag).  Vet inte exakt när den kommer, men snart kan ni alla få köpa I ormbärarens tid genom internet.

Här skrev jag om detta tidigare. Och här kan ni se det fina omslaget till min nya bok.
13:57
Den 55-årige Nakoula Basseley Nakoula har tagits in till förhör hos den federala polisen. Han har pratat med sin koptiske biskop om saken och kommit fram till att det är tryggare för honom att frivilligt anmäla sig själv. Han har inte anhållits. Han har nekat till att ha något att göra med Muhammedfilmen. Han föddes i Egypten men har emigrerat till USA. Den koptiska kyrkan sägs ha grundats kring 42 efter Kristus av evangelisten Markus. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar