måndag 20 februari 2012

Peter Skyllberg var den insnöade

UPPDATERAT
Det är Peter Skyllberg från Karlskoga, som ligger på sjukhus efter att ha påträffats i den insnöade bilen utanför Umeå. Det skriver flera engelska tidningar.

Lyckan är gjord för honom! Han är världskändis och kan få sina skulder reglerade genom att ge en intervju till den som betalar bäst. Det vore väl ett bra slut på den historien! Han är skriven i en lägenhet i Karlskoga och har ett företag. Dock inte aktivt nu.

Enligt en handlare i trakten, där han hittades, hade han bott i bilen sedan i somras. Han beskrivs som en skör människa av bekanta och har försvunnit förut. Han lär har brutit med sin barndomsfamilj för tjugo år sedan. Han företag är borta och hans tidigare lägenhet uthyrd.

Mannen ligger nu på en vanlig vårdavdelning på sjukhuset i Umeå. Han mår bättre och behöver inte intensivvård längre. Om jag var hans pappa eller hans bror (jo han har släkt) skulle jag hälsa på honom.

Här har jag tidigare skrivit om honom. 
30.6.2012
Peter Skyllberg är fortfarande kvar på sjukhuset i Umeå, men hans anhöriga vet inte hur han mår. De får ingen information. Märkligt att han fortfarande är kvar så länge på sjukhuset. Full sekretess råder kring honom, så ingen får veta något. Han är dock fortfarande skriven i Karlskoga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar