fredag 10 februari 2012

Släkten är värst

Det var två nyinflyttade brödrapar som slogs i köpcentrat Storken i Alingsås häromdagen. De är mellan 27-47 år gamla och är nu släppta. De är fortfarande misstänkta för misshandel, men inte häktade eftersom de inte längre anses kunna påverka vittnen i omgivningen.

Från början betecknades detta som försök till mord eller dråp, men det verkar inte ha funnits någon kniv med, som först uppgavs. Den värst skadade fick skärsår i ryggen, men förmodligen när han knuffades in i en glasruta i köpcentret.

Det är inte lätt att vara nyinflyttad och släkten kan absolut vara värst. Men kanske hjälper lite terapi, så att bröderna i fortsättningen kan hålla sig lugna?

Misshandel kan ge högst två år i fängelse. Om misshandeln anses ringa ska den ge högst sex månader i fängelse eller böter. Polisen säger att det eventuellt lutar åt grov misshandel, då kan det bli fängelse upp till tio år.

1 kommentar:

  1. Handgemänget uppgavs ha utspelats i en parfymbutik. Undermedvetet lär vi ju påverkas starkt av vissa essänser - kanske utsattes brödraparen (tvillingar?) för en hittills okänd doftsensation, som triggade igång våldsam aggressiv drift. Det hela verkar iscensatt... Köpcentret kanske har öppnat för hemliga experiment inom sina lokaler. I orsaksvaga fall som detta bör ev utnyttjade främlingar, nyligen anlända till på köpet, hellre frias än fällas!

    SvaraRadera