söndag 19 februari 2012

Bilder på Hitlers son

I Frankrike träffade Adolf Hitler under första världskriget en flicka, som var 16 år och som blev med barn under deras korta förhållande.

Hon födde året efter 1918, en son, som fick höra på hennes dödsbädd att han var verkligen Adolf Hitlers son. En bok om detta skrev han och nu ska den publiceras igen med nya bevis i Frankrike. Hennes son hette Jean-Marie Loret och han dog 1985, men efterlämnade nio barn.

Hitlers förmodade son adopterades till slut bort av sin mamma till en förmögen familj. Han fick utstå mycket hån och mobbning för att han hade en tysk soldat till pappa. Alla visste om det i den lilla byn, när han var liten.

Boken publicerades i Frankrike medan Jean-Marie Loret levde, men gick då obemärkt förbi. Den ska nu komma i en ny version, med nya bevis på att denne nu döde man verkligen var Hitlers son. Hans mor fick pengar från Hitler och han höll kontakten med flickan, som han träffade i Frankrike,  Charlotte Lobjoie. Och familjen fick en egendom i Frankfurt utan att betala för den.

Jean-Marie Loret stred mot tyskarna i andra världskriget och var också med i den franska motståndsrörelsen. Han efterlämnade nio barn, som således ska vara barnbarn till Adolf Hitler.

Här finns bilder på Adolf Hitler tillsammans med bilder på Jean-Marie Loret. Döm själva om likheten. En belgisk journalist Jean Paul Mulders säger dock, att han år 2008 jämförde Hitlers släktingars dna med Jean-Marie Lorets dna (från frimärken) och det fanns ingen överensstämmelse.

6 kommentarer:

 1. Ja, stackars barnbarn om detta är sant. Det kan alltid finnas dårar ute som på ett eller annat sätt vill göra något av det. Naturligtvis är inte barnbarnen på något sätt skyldiga till vad deras galne farfar har gjort, men dessvärre finns det fortfarande galningar kvar ute i världen, som är läskunniga...

  SvaraRadera
 2. Ramona: Ja i vissa kretsar blir de säkert hjältar och i andra massmördare. Sånt är livet på den nivån.

  SvaraRadera
 3. Utan tvekan samma mustach! Stämmer inte DNA så är det kört!

  SvaraRadera
 4. klartexten: Det var dna av frimärken. De kan ju ha slickats av vem som helst även om det var hans brev. Vore nog bättre att jämföra dna rakt av mellan de sk släktingarna.

  SvaraRadera
 5. Visst ser man likheten, på öronen, munnen och ögonen.
  Tänk om Hitler hade kommit in på konstskolan som han sökte till men inte blev antagen.
  Små beslut kan få mycket stora och katastrofala konsekvenser.

  SvaraRadera
 6. A H ´s tänder lär ju finnas kvar hos ryssarna.
  Vet ej hur mucket DNA man kan få ut där men om barnbarnen lever och det går skulle man ev. kunna gå den vägen.

  SvaraRadera