lördag 18 februari 2012

Män ska kunna föda barn

Det tycker nu kristdemokraterna sedan de har ändrat inställning i kristlig anda om att de som vill byta kön inte behöver steriliseras.

Det betyder att män ska i framtiden verkligen bokstavligen kunna föda barn. Och kvinnor ska kunna befrukta män. Kanske är det rättvist?

Då utplånar vi verkligen de skillnader som finns mellan könen. Allt kan vara vad som helst. Och för den enskilde blir att skaffa barn inget problem.

Barnen behöver inte heller bli förvirrade för att det är pappa som har fött dem. Det är bara att förklara för dem hur det gick till. Allt är möjligt i vår värld.

Själv kan jag inte påstå att jag gillar tanken eller förstår hur transsexuella känner sig. Eller varför alla ska kunna skaffa sig egna biologiska barn på denna överbefolkade jord. Men allt handlar om att alla ska ha lika rättigheter och inte tvingas till sterilisering. Det påminner för mycket om gamla tider.

Här kan ni läsa om denna lilla grupp människor.

6 kommentarer:

 1. Jag tror inte att du behöver konfrontera problemet, så du klarar dig nog.

  SvaraRadera
 2. Hur menar du då? Inte behöver bli man och föda barn? Nä, det blir inte av i den här livstiden. :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror att alla vi kommer att konfrontera problemet eftersom vi lever tillsammans i ett och samma samhälle. Dessutom är myndigheters och diverse intresseorganisationers vilja att få oss att gilla reformen, så att vi lär nog överösas av "information" och "goda" exempel, i all media, skola, etc.

  Ingen tycks se att det bara är början. Vi har redan ett antal människor som vill bli något djur, oftast kattdjur. En svensk flicka som vill vara katt undrar varför det inte finns artkorrigerande kirurgi när det finns könskorrigerande dito.

  Men det slutar inte med det. Vänta bara tills genetiken är fullt utvecklad och det blir möjligt att manipulera människors kroppar ännu mer. Varför inte tvåkönade som både kan bli mammor och pappor? Varför inte odla barn utanför kroppen så att kvinnor slipper gå med den tunga magen i månader, och slipper smärtorna vid födseln? Osv.

  Så visst, det kanske är lika bra att vi börjar vänja oss med diverse freaks redan nu.

  SvaraRadera
 4. jajamen: Mmm och vi ska alla betala för detta... eller blir det privata kostnader?

  SvaraRadera
 5. Vi betalar för könsoperationer idag. Jag känner inte till motivet men det troliga är att de som vill byta kön "mår dåligt av att vara i fel kropp". Så, vad vet jag, man kan tänka sig motivera det mesta med att någon mår dåligt.

  Det är bara att beklaga att medicinen har släppt tanken på att hjälpa dessa stackars människor till rätta genom psykoterapi och annan psykiatrisk behandling. Faktum är att man har lagt ner all forskning där och tagit fram skalpellen istället.

  SvaraRadera
 6. Hägglund är en feg gele´klump utan ryggrad! En kappvändare. Att kunna bli man, men samtidigt vara kvinna, kan endast hända i idiot-Sverige!

  SvaraRadera