fredag 17 februari 2012

Skräcken råder

UPPDATERAT
På regeringsnivå tror man fortfarande på Hollywoodversionen av svininfluensan. Den där ett utbrott i T-banan eller på ett tåg sprider sig lavinartat så fort människor har kontakt och alla ramlar ned döda. Ungefär den version, som stod i tidningarna då 2009, när skräckversionen spreds.

Regeringen har gett i uppdrag till Socialstyrelsen att göra en ny upphandling av 18 miljoner nya doser, för vi kan ju drabbas av ett nytt utbrott någon gång. Och de miljoner doser, som vi fortfarande har kvar blir gamla så småningom.

Detta är arbetslinjen in absurdum. Vi ska vara som robotar, friska hela livet och jobba tills vi dör. Vi har inte råd att vara sjuka. Däremot har vi råd att riskera barns hälsa med vaccin.

Vi är inte längre som människor delar av naturen, utan vetenskapen har gjort att vi kan avskilja oss själva från denna jord, där vi lever. Den synen på världen har golvat civilisationer förut, när de har blivit urmodiga.

Som jag tidigare har berättat har jag redan fått fågelinfluensa en gång. Det var när jag var tolv år och samhället drabbades av Asiaten. Vi fick vara sjuka på den tiden och själva skaffa oss ett immunförsvar mot framtida influensor.

Min pappa gick inte heller och vaccinerade sig. Aldrig mot någon influensa. Han var född 1916, således ett litet barn när Spanska sjukan härjade. Han blev ändå 87 år och han dog inte av influensa. Själv vaccinerar jag mig inte heller nu, fast det är gratis. Varför ska jag göra det? Echinagard tar kål på alla begynnande förkylningar.

Men Socialstyrelsen och läkemedelsbolagen måste ha något att göra. Och många miljarder finns att tjäna på att framställa vaccin.

I går kom nyheten att det hade varit ett mässlingsutbrott, för att mäniskor inte vaccinerade sig. Den sjukdomen kan vara dödlig, sade nyhetsuppläsaren i TV allvarligt. I lilla Järna (kring 9 000 invånare) har fyra fall konstaterats, för där är inte täckningen med vaccin 95 procent. Ja det bor väl nästan bara inflyttade från andra länder där?

Det låter som om det var pesten nu igen, som är på gång. Jag minns när min äldste son hade mässlingen. Det var på 70-talet och han var hemma från skolan och tog det lugnt. Vi umgicks och hade det bra. Jag fick inte sjukdomen, eftersom jag hade haft den som barn.

Nu är det en sjukdom, som ständigt härjar i de fattiga länderna i en skräckfilmsversion och orsakar dödsfall. Hela åtta dog i Europa senast. Vilken katastrof!


En smittskyddsläkare kallar vaccineringskampanjen 2009 en medicinsk tragedi, eftersom den inte hade någon effekt, utan istället orsakade narkolepsi hos 155 barn.

18.2.2012
Och här har vi ännu en nyhet om de galna forskarna, som har muterat ett fågelinfluensavirus, som kan orsaka total dödlighet på planeten. Detta virus, som är framställt i laboratorium tros ha en dödlighet på 50 procent. Visst är det en märklig värld! Kollektivt sett så är mänskligheten absolut galen. Dock har publiceringen av hur forskarna har gjort stoppats! Så bra, men den kommer ut så småningom, så att alla terrorister har något att göra.

6 kommentarer:

 1. Järna är väl antroprosofernas huvudsstad i sverige och de är väl emot vacinationer

  SvaraRadera
 2. narran: Ja förmodligen håller de alla invånare i ett järngrepp (!) och tvingar föräldrarna att hålla sig borta från vaccineringar. Här kan du läsa om deras trollkonster och tron på tomtar, vättar och troll. Jag tycker vi ska bränna alla antroposofer på bål och tvångsvaccinera barnen! Sic!

  http://www.friatider.se/antroposofer-sprider-masslingen-i-jarna

  SvaraRadera
 3. Nej, det finns inte ord. Vad har dom i skallen! Jag har i alla fall haft två influensor. Kraftiga. Bästa skyddet får man efter en genomgådd influensa. Herregud! Man får feber, och ont i kroppen, tar ungefär en vecka och sen är det bra.Tänk om folk går på det hela en gång till? Skulle inte förvåna mig.

  SvaraRadera
 4. Parnassen: I flock är vi rätt dumma som art. Men någon gång ska vi väl bli individer, som kan tänka själva?

  SvaraRadera