onsdag 8 februari 2012

En sorglig historia

Ett tragiskt slagsmål inträffade i köpcentret Storken i Alingsås, där enligt uppgift ett par nyinflyttade bröder var inblandade i ett slagsmål, där en blev knivhuggen i ryggen.

Tyvärr var också några små barn där och blev vittne till vad som hände. Trauma för dessa. Allt säkert beroende av att det finns för lite att göra för dessa nyinflyttade.

De är inte som de som har bott där längre inne i samhället och därför har de heller inte tillräckligt med sysselsättning utan nu urartade detta och det blev slagsmål av allt.

De tre som slogs blev intagna av polismakten till fängsligt förvar och lär där inte kunna åstadkomma några mer skador på varandra. Den fjärde är förd till sjukhus. Det lär vänta åtal för försök till dråp eller mord. Stackars nyinflyttade! Så svårt de har det.

Köpcentret stängde efter slagsmålet.

3 kommentarer:

 1. Vår statsminister, och hans partipolitiskt gränsöverskridande omgivning i EU-globala kretsarna, vill väl snart höja särskilt undersköterskors näringslivsplikt en bra bit över hittills föreslagna 75-årsgränsen. Sickna egotrippande skygglappar och trångbröstade kavajer di har! Eller är det så att Maktens idémakare nu försöker utmana oss till allklassisk revolt mot aktuella marknadsekonomins klyftor, som Saltsjöbadsavtalsandans procentupplägg säkrat framväxten av..?

  SvaraRadera
 2. Kerstin Elisabeth: Det kanske är frugan, som har berättat det här för statsministern, men han överför det till något annat. Förutsättningarna är att vi blir sjukare och sjukare, men varför skulle vi bli det? Eller handlar det om import av gamla och sjuka?

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/varden-star-infor-ett-katastroflage_6831379.svd

  SvaraRadera
 3. Politiken är ej mer det möjligas konst... Rent omöjligt övernaturliga övningar tycks föregå bak´ odemokratiskt stängda sammanträdesdörrar alltifrån Davos världsregeringsgräl till Rosenbads bakvattenträta. "Ro - ense med mitt Stinadubbeljag - vill jag, i en roddbot till Kina".... Gäller sitta virrigt still i varsina små egna fartygen under hetsande ordandet, mens framtidens begreppsramar vidgas så att barnbarna kanske ändå ska få sig en öl, åtminstingens.

  SvaraRadera