måndag 13 februari 2012

Alla droger dödar

Whitney Houston brukade blanda lugnande medel och alkohol innan en stor gala, som den Grammygala, som gick av stapeln i går, men som hon själv inte kunde delta i eftersom hon var död.

Jag känner igen det där. Marilyn Monroe gjorde likadant. Hon blandade alkohol och andra droger. Det hjälper inte att få dem utskrivna på recept, som Whitney Houston hade fått. Det hade Marilyn Monroe och Elvis Presley också.

Droger utskrivna av läkare anses av många inte vara droger. Jo det är de. Alla mediciner har biverkningar och att blanda lugnande med alkohol är absolut inte bra. Whitney Houston levde ändå länge jämfört med andra stjärnor eftersom hon blev 48 år.

Marilyn Monroe blev 36 år. Elvis Presley blev 42 år. Många stjärnor har dött i 20-årsåldern. Den senaste var Amy Winehouse, som blev 27 år liksom tidigare Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, River Phoenix (blev bara 23 år) och Kurt Cobain.  

Här är ett utdrag ur min utgivna bok om Marilyn Monroe, Marilyn Monroe Min Berättelse, som är skriven i jagform:

Obduktionen gav klart besked om jag inte medvetet hade försökt ta livet av mig. Koncentrationen i levern berättade att jag hade tagit Nembutaltabletterna flera timmar innan jag dog, antagligen en i taget. Det fanns inga tabletter kvar i magsäcken eller tarmen. Inte heller kunde jag ha dött av en injektion, för det skulle ha gett högre värden i blodet och spår efter injektionen skulle också ha återfunnits på min kropp, men det fanns inga sådana märken. Obduktionen visade att tjocktarmen var missfärgad och blodfylld, vilket berodde på att jag hade fått ett lavemang med en dödlig dos barbiturater. Jag kunde knappast ha givit mig själv något sådant, så någon måste ha hjälpt mig med det och att detta i sin tur måste ha beordrats av någon. Dessutom måste det ha varit så att jag inte visste om att jag fick så mycket lugnande för då hade jag förstås protesterat.


Ni hittar min bok här på nätet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar