tisdag 23 oktober 2012

Vi gottar oss

Det gör vi åt mannen som blev dömd för att han lämnade sitt rånoffer att dö på T-banespåret. Uppenbarligen inte någon som har alla hästar direkt hemma eftersom han inte begrep att han blev filmad.

Han har erkänt de båda rån som sågs med övervakningen på T-banan och han döms till ett år och sex månader i fängelse plus utvisning. Jag tycker åklagaren ska nöja sig med det fast han ville ha ett mycket längre straff för denna grova stöld.

Det är bättre att utvisa mannen så fort som möjligt till Tunisien, som han säger att han kommer ifrån. Dock vet inte myndigheterna ännu om det är sant.

Eftersom det var stöldoffret själv som ramlade ned på spåret fanns det ingen skyldighet att göra något, så för detta kan mannen inte dömas. Han heter Nadar Khiari enligt egen uppgift och är 28 år. Jag tycker han ser ut att vara äldre.

Femtonhundra kronor försvann vid samma tillfälle enligt rånoffret, men det nekar mannen till att ha tagit. 

3 kommentarer:

 1. Det har tyvärr rapporterats om att det kan bli stora problem att utvisa honom efter straffet eftersom att han saknar identitetshandlingar och det faktiskt inte finns några bevis för att han verkligen är tunisier//Susanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag såg det men myndigheterna har gott om tid på sig att kolla.

   Radera
 2. Han borde förpassas ur landet omedelbart.
  Det är alldeles för lätt för utlänningar att komma hit utan id-handlingar

  SvaraRadera