onsdag 10 oktober 2012

Den stora rikshoran

Vad ska hon annars bli kallad? Camilla Henemark som nu ger ut sin egen bok om vad som har hänt i hennes liv. Frank Andersson har redan dementerat att de "gjorde det" i någon fångcell på Fångarna på fortet, vilket hon tydligen avslöjar.

Hon har varit med Börje Salming påstår hon, men han nekar. Tommy Körberg, Paolo Roberto och Dogge Doggelito är med. Hon har gjort allt, smakat på alla säger hon. Skandal, skandal! Ju större desto bättre.

Ja det finns väl inte mycket som slår en kvinna som inte har några gränser och som struntar i vad som händer henne. Jag skrev om henne här för ett par år sedan när hon gästade Malou von Sivers och där framgår vilken gränslös instabil människa hon är (vilket hennes födelsetal också säger).

Hon visste inte då om hon led av PMS, adhd eller möjligen var bipolär. Det som tidigare kallades för manodepressivitet. Där kan ingå hypersexuell störning sk nymfomani.

Det är lite sorgligt och bedrövligt att hon nu lägger upp sig för kreti och pleti i en bok. Bokförlaget Forum har strukit och redigerat påstår de, men de har väl behållit de smaskiga bitarna för de vill väl tjäna pengar?

Och det är troligen anledningen till att Camilla Henemark viker ut sig mentalt. För inte kan det vara så väldigt intressant eller roligt att fortfarande bo på Stadshagens stödboende efter ett par år? Hon är snart 48 år och börjar bli till åren.

Jag önskar henne lycka till med sitt fortsatta liv och att det infinner sig en smula stabilitet till slut. Fast innerst inne så tvivlar jag. Hon kommer nog att försvinna från det här livet med en knall.

Här skrev jag om henne senast. Här berättar hon år 2007 om sitt liv och då är hon inte av någon katolsk kunglig släkt som hon hävdar nu. 

4 kommentarer:

 1. Hon är bara tragisk.
  Har fortfarande din Marilynbok i högen "att läsa". Läser äntligen Ayn Rand så högen minskar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se inte bokläsandet som en plikt. Läs för att det är roligt annars kan det lika gärna vara. Jag skriver för att det är roligt och inspirationen kommer inifrån.

   Radera
 2. Absolut inte plikt! Hade en lång period då jag inte kunde läsa eftersom jag också skrev mer jobbrelaterat och även annat mot betalning och då blev det en hög som väntar. Är Marilynbeundrare därför är även din bok på väntelistan.

  SvaraRadera