fredag 12 oktober 2012

Ulf Lundell hos Skavlan

Ja i kväll är det dags. Efter att Skavlan har tjatat i fyra år så kommer äntligen Ulf Lundell till pratshowen och han kommer också att uppträda, men han hade hårda villkor. Han ville vara ensam på scenen med Skavlan inte vara i grupp tillsammans med de andra gästerna.

Jag har träffat och intervjuat Ulf Lundell på det gamla goda 80-talet då när jag jobbade med kulturmaterial på DN. Jag bodde i Gustavsberg och han berättade att hans första flickvän hade bott där också.

Ja så kommer Camilla Henemark. Klockan 22 i kväll. Om ni missade programmet kan ni titta här.

8 kommentarer:

 1. Jag har en gång i tiden stått bakom Ulf Lundell i kassakön på Löplabbet, Kungsgatan. Jag var dock inte så snabbtänkt att jag kom ihåg att fråga honom huruvida han brukade springa "rätt in i gryningen
  med en glädje som gränsa till vanvett".

  Annars är det rätt mycket folk ute i löpspåret numera och det nästan vid vilken tid på dygnet som helst ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har stött på honom på Söder också när han bodde där. Tänka sig! Visst är det fantastiskt med kändisar. Skojar bara! Ha en trevlig fredagkväll!

   Radera
 2. lundell är inte vilken kändis som helst, det kommer historien om inte annat visa, skillnaden mellan honom och andra ikoner är att han lever.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det har du rätt i mullis. Var länge sedan förresten. Han är vår tids Evert Taube fast mycket mer. Får väl titta på Skavlan i kväll. Jo det är roligt att han lever fast han är nästan lika gammal som jag är.

   Radera
  2. Nja njo, visst är Lundell en kändis men jag gillar inte hans musik. Han är rocksångare i samma stil som Bruce Springsteen som jag inte heller är särskilt förtjust i. Det är rock för machoälskare - jag tycker om Dylan. Cohen och Van Morrison. Samt Ola MAGNELL FAKTISKT!

   Radera
  3. Fast ingen kändis-kändis precis. Han förekommer helt enkelt inte i kändisprogrammen i Svt. där ska det vara folkligt och utslätat. Synd för han tjänar ju då inga pengar - och sådana måste man ha för att kunna leva någorlunda schtysst.
   F ö kära Ann H är jag så glad för att du fått ut din bok. Så öduktigt av dej och din familj! Din vackra grattisbukett som jag fick till min bokrelease är sparad och ligger i min bokhylla. Du får nåt från mej framöver. Men jag var ju inte hemma den 8 okt.

   Radera
  4. Det är helt okej. Jag ser fram emot det!

   Radera